Influencerița clujeană Ioana Grama spune că nu ar lăsa Clujul pentru Capitală: „Boc ar trebui să mă facă emblema Clujului, sunt fana lui nr.1”


Ioana Grama este printre cei mai urmăriți creatori de conținut din România. Clujeanca reușind chiar să strângă o mică avere din activitatea ei din online. Invitată în cadrul unui podcast, Ioana Grama a precizat că nu ar schimba în niciun caz Clujul pe Capitală, ba chiar mai mult s-a declarat „fana nr.1” al lui Emil Boc.

Întrebată dacă ar avea în cap vreo idee de a se muta în Capitală, fără nicio reținere, Ioana Grama a precizat în cadrul unui podcast că în niciun caz. Specificând și că e o fană înfocată a edilului clujean. 

„Nu, nu, nu! Eu iubesc Clujul! Dacă vreți să știți, eu chiar m-am întâlnit întâmplător cu domnul Boc. O întâmplare tare drăguță. Făceam poze pe stradă și Crista, ca de obicei, nu știu ce făcea că mergea cu spatele, iar eu am tras-o ”Hei, Cristea, te balgi in domnul”, când colo, domnul Boc. L-am oprit pe domnul Boc, am făcut cunoștință, Emil Boc, eu Ioana Grama, si i-am zis:

„Să știți că sunt fana dv.  nr 1, și de fiecare dată când mă duc la București laud Clujul în lung și lat, ăsta superb șii curat și civilizat și totul e nou, și felicitări pentru ceea ce faceți pentru Cluj, el se uita la mine probabil ”Ce-i cu fata asta?”.

El m-a întrebat dacă sunt studentă, el se plimba, era la costum, era ca scos din cutie”, a continuat Grama. 

Ioana Grama este printre cei mai urmăriți creatori de conținut din România. Clujeanca a reușit să strângă o mică avere din activitatea ei din online.

Influencerița are două firme care au realizat afaceri nete de de 2,73 milioane de lei în 2022, cu 20% mai mici decât în 2021, şi marjă de profit net de 43,22% în 2022, cu peste 3,5 puncte procentuale mai mare decât în 2021, arată calculele Economica.net pe baza datelor obţinute din Termene şi Ministerul de Finanţe. Rezultatele financiare amintite mai sus au fost realizate cu doar un salariat, scrie economica.net.

Grama e urmărită de peste 466.000 de oameni pe Instagram, de 96.000 de oameni pe Facebook şi are 46.000 de abonaţi pe Youtube.

Sursa video: tiktok/unboxingpeople

Comentarii Facebook