Cum sa arati bine pe plaja de 1 Mai


Minivacanta de 1 Mai este prilejul perfect de a pleca la mare. Chiar daca afara inca nu e caldura de vara, meteorologii ne promit vreme buna cu soare, perfecta pentru plaja.

Inainte sa pleci in vacanta elimina excesul de sare din organism. Sarea blocheaza apa in tesuturi si impiedica eliminarea corespunzatoare a toxinelor. Eliminand sarea celulita va fi vizibil estompata, iar pielea ta va fi neteda, iar pungile de sub ochi vor disparea.

Nu uita sa te exfoliezi. Daca vrei sa ai o piele catifelata si fina incearca un exfoliant natural amestecand trei linguri de malai cu trei linguri de ulei de masline cu care te vei masa in timpul dusului.

Deoarece iarna suntem nevoiti sa purtam haine groase, pielea este fost expusa la oscilatii de temperatura motiv pentru care trebuie neaprata sa te hidratezi. Cele mai eficiente metode de hidratare sunt unturile si uleiurile naturale aplicate pe pielea umeda cel putin doua zile la rand.


Si pentru ca vine sezonul cald ai nevoie si de o coafura noua. Nu iti neglija parul, deoarece o coafura nepotrivita te poate imbatranii si strica concediul daca e greu de aranjat.  

Comentarii Facebook