Doua concerte in aceasta seara in Janis Club. Poti castiga invitatii la festivalul de la Suncuius. Vezi ce alte surprize v-au mai pregatit(P)


In aceasta seara, de la ora 22.00, Janis Club va asteapta la un concert in compania Acoustic Arrest si Subatomic Zoo. Acest concert deschide festivalul de la Suncuius, unde Janis asigura barul si o parte din muzica. Intrarea costa 5 lei(ca in orice seara normala de Warm-Up), iar dupa ora 23.00 acesta va consta doar intr-o consumatie minima obligatorie de 10 lei fetele si 15 lei baietii. Toti cei care vor fi prezenti la concert vor participa la Tombola unde se pun la bataie 10 invitatii pentru festivalul de la Suncuius. Iar toti participantii care merg la Suncuius vor primi un voucher pentru 3 BERI.

Tot in aceasta seara, de la ora 21.00, va avea loc concertul trupei Straight from the Bottle in Casa Tauffer unde intrarea costa 15 lei in sala cu pianul, in rest este libera. La ora 22.30 trupa va concerta si in My Way intrarea fiind 10 lei cu biletul din Tauffer si 15 lei fara.

In Janis Cultural Cafe va fi editie speciala de seara de romante si muzica interbelica, de la ora 21.00, invitata speciala fiind soprana Stefana Frateanu.

Luna mai incepe cu un concert folk in Janis la Stuf(in sala Vama Veche, in cadrul Scolii Folk) de la ora 22.00 cu intare libera. Vor participa minunatii artisti clujeni Ioan Onisor, Ionut Mangu, Roxana Zapartan si multi altii.

Cserez Csaba si Cristian Pintea vor sustine un concert de percutie in Casa Tauffer in 3 mai de la ora 21.00. Intrarea in sala de pian costa 15 lei, in rest este libera.

Un nou concert de jazz se anunta in Casa Tauffer. In data de 10 mai sunteti invitati la concertul trupei MIEGYMAS BAND, intrarea va fi de asemenea 15 lei in sala cu pianul, in rest fiind libera.

Comentarii Facebook