Cum reuseste Bianca Dragusanu sa aiba o silueta de invidiat! VEZI ce sfaturi da


Bianca Dragusanu le-a dezvaluit fanilor reteta prin care reuseste sa aiba o silueta de invidiat.

"Sa lasam deoparte rautatile altora... Pentru ca vara se apropie, sunt sigura ca va doriti cu totii sa aratati cat mai bine. Nu vreau sa va recomand o dieta, pentru ca, asa cum stiti, acestea sunt personalizate si trebuie recomandate de un nutritionist. Sunt insa si metode naturiste de a determina specificul organismului vostru, toleranta la anumite alimente - stiti bine ca nu exista reguli generale. Acelasi fruct sau acelasi tip de carne nu sunt universal valabile ca fiind potrivite sau daunatoare mai multor persoane.

Tocmai de aceea, m-am gandit sa va impartasesc cateva din elementele de nutritie care ma ajuta sa fiu in forma si a-mi mentine greutatea.

- cel putin 2 litri de apa (plata) pe zi;

- minim 30 de minute de miscare / sport (alerg sau fac gimnastica in casa);

- fara prajeli;

- fructe de sezon locale (chiar si iarna, e indicat sa mancam de exemplu merele ionatane romanesti care sunt pastrate in pivinite);

- ciocolata neagra (minim 70%) - o data pe saptamana maxim 50 de grame (face minuni si asupra psihicului, prin aportul de serotonina);

- un program de somn/ odihna cat mai constant si echilibrat (fara somn in timpul zilei);

- cat mai putina cafea si nici un fel de bauturi acidulate sau conservate (chiar daca producatorii trec acel 100%)", a scris vedeta pe Facebook.

Bianca a promis ca va reveni si cu alte sfaturi.

 

Bianca Dragusanu si-a schimbat nuanta parului si a platit pentru asta 200 de euro FOTO

Comentarii Facebook