Cum arăta Teo Trandafir la 16 ani FOTO și dezvăluiri

 

O fotografie unicat o prezintă pe Teo Trandafir la 16 ani. Vedeta vorbește în emisiunea ”Doamne de poveste” de la Acasă TV despre anii de şcoală, despre părinţi, despre fiica ei adoptată, dar şi despre nunta ei.

 

Teo vorbește despre mama ei: ”Mama mea este o persoană, o femeie floare, e cineva care ocroteşte, dar cu o putere de neimaginat. Eu nu am ştiut că mama e atât de puternică până când nu am crescut suficient încât să înţeleg ce înseamnă viaţa. Acum stau şi o întreb: ”Mamă, cum reuşeai tu pe atunci?”, a spus Teo în emisiunea ce va fi difuzată duminică, de la ora 16.30. 

 

Vedeta a vorbit și despre prima ei dragoste, din liceu: ”M-am îndrăgostit prima oară la Piteşti, bineînţeles în vacanţă, de un prieten foarte bun. Eu eram mai mare cu doi ani şi l-am iubit în tăcere şi am suferit ca un câine, iar mama a profitat de faptul că eu, la vremea respectivă, eram la Brăila, iar dragostea vieţii mele era la Piteşti şi a sperat că o să-mi treacă... La 15-16 ani cât să aştepţi? În două săptămâni eram vindecată”.

 

Teo Trandafir a spus că și-a cunoscut actualul soț pe Facebook: ”Întâmplarea a fost că pe Facebook m-au anunţat că am prea mulţi prieteni şi că trebuie să şterg din ei. Şi am început să dau delete. La un moment dat, l-am văzut, aveam acolo o prietenă comună. În noaptea de Revelion am vrut să-i scriu, dar mi-a scris el şi apoi şi eu...”.

 

Comentarii Facebook