Roşcata de la "Vocea României" a fost la el acasă. Smiley dă explicaţii


Smiley s-a pomenit cu o iubită la cinci luni după despărţirea de Luara Cosoi, o concurentă de la show-ul "Vocea României".

Laura Cosoi are un iubit pe care l-a prezentat lumii, prin intermediul blogului ei, declarând că e foarte fericită. Fostul ei partener, Smiley, s-a pomenit şi el cu o iubită, dar din păcate, solistul spune că nu este vorba despre nici un fel de idilă între el şi concurenta de la "Vocea României", potrivit Libertatea.

"Oi visa eu la cai verzi pe pereti, dar voi ma cam intreceti... Legatura mea cu toti concurentii este strict profesionala. Daca in viata mea ar exista o relatie nu as avea niciun motiv sa nu o recunosc. Pentru moment insa nu e cazul! Intalnirea mea cu Loredana face parte dintr-un sir de intalniri pe care le-am avut cu toti concurentii mei de la Vocea Romaniei, pentru a pregati show-urile LIVE...cu unii m-am vazut acasa la mine, cu altii la studio si cu altii la ei acasa - in functie de timp si disponibilitate. Atata tot!", a explicat Smiley într-un comunicat de presă.

Comentarii Facebook