Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie! Vedeta povestește care este dieta ei FOTO

 

Prezentatoarea TV a realizat un pictorial pentru ”Ce se întâmplă doctore?” si a vorbit despre dieta ei zilnica.

 

Mihaela a mărturisit că face zilnic sport, nu se înfometează și mănâncă foarte bine dimineața.

 

"Micul dejun e masa cea mai copioasă şi... mai de familie. Mă trezesc mereu prima, fac sucuri de fructe, pregătesc ouăle aşa cum le mănâncă fiecare, pun masa şi de multe ori mă ajută şi fiul meu. Mănânc ouă aproape zilnic (fierte în coajă sau în apă cu oţet), beau lapte sau iaurt de capră, îmi fac un cocktail din toate fructele pe care le am prin casă, la care adaug câteodată şi un gălbenuş de ou.

 

E singura masă la care mănânc pâine, de cele mai multe ori prăjită, dar mereu din cereale integrale. Îmi iau vitaminele (aici n-aş detalia, pentru că nu vreau să ia nimeni la întâmplare pastile, ci să consulte un nutriţionist înainte) şi-mi fac programul de sport. Mănânc fructe când mă apucă foamea, iar la prânz aleg între supă, peşte sau salate, rareori o carne albă, doar la grătar. Nu mănânc sosuri şi nu pun în salate decât ulei de măsline.

 

Mai iau o gustare după-masă: ori sunt legume crude (morcov, conopidă, ciuperci, anghinare, roşii, ardei, avocado) ori e o îngheţată de ciocolată, de la care nu mă pot abţine vara. Seara, mănânc cam în acelaşi registru, dar foarte puţin şi beau câte un ceai verde sau de iasomie. Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineaţa şi niciodată alcool.

 

Cred cu tărie că o astfel de alimentaţie e în primul rând sănătoasă şi abia apoi benefică pentru ten, siluetă, păr, tonus. Nu cred în diete drastice, nici în înfometare, nici în pastile de slăbit. Cred că ajunge să-ţi antrenezi ambiţia pentru a te abţine de la excese, grăsimi, dulciuri prea multe. Şi mai cred în oglinda în care e bine să te priveşti foarte realist: nu toată lumea poate avea un trup perfect, dar oricine poate avea o sănătate bună, un număr corect de kilograme şi un tonus muscular constant" a spus Mihaela cu privire la meniul ei zilnic pentru CSID.

 

 

 

Comentarii Facebook