Cum arată coșul de cumpărături al Ramonei Olaru, frumoasa asistentă de la „Neața”. Ăsta să fie secretul siluetei de invidiat?


Ramona Olaru este adorată de românii de peste tot. Aceasta este una din prezențele deosebite de pe micul ecran care reușește să țină des legătura cu fanii și în mediul online. Asistenta TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are o siluetă de invidiat și se mândrește cu fizicul ei. De această dată, vedeta a publicat pe contul ei personal de Instagram cum arată coșul său de cumpărături în această perioadă. Iată ce obișnuiește să consume vedeta zilnic.

Din imaginea publicată de Ramona Olaru putem observa că vedeta a decis să consume mai multe fructe și legume, așa că și-a umplut coșul cu morcovi, banane, mere, pomelo, căpșuni și alte alimente delicioase.

Cine s-a gândit că așa o să arate coșul meu de cumpărături? Refacere energetică!'', a scris Ramona Olaru pe contul ei personal de Instagram.

cos.jpeg

La ce alimente este alergică Ramona Olaru

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a vorbit despre două alimente care îi provoacă alergie. Vedeta susține că a moștenit acest lucru de la tatăl ei și prezintă mâncărimi pe cerul gurii. Blondina a declarat că este alergică la căpșuni și vinete, însă cu toate acestea susține că nu se poate abține și uneori le consumă.

Nu v-am zis, dar vă zic acum. Eu sunt alergică la vinete. Mă mananca în urechi si în cerul gurii de la salata de vinete, dar și de la capșuni la fel. Asta am luat de la tata. Oricum nu ma pot abține să nu le mănânc. Aia e. (...)", a dezvăluit Ramona Olaru, scrie Spynews.ro.

Comentarii Facebook