Horoscop FEBRUARIE 2023. A doua lună a noului an ne aduce lecții mari, incontestabile


Februarie face o impresie amețitoare în prima parte a lunii, cu o Lună Plină în Rac urmată de Luna în trigon cu Venus. Venus are, de asemenea, mai multe destinații în această lună, asigurându-ne că ne uităm la viețile noastre amoroase și fie facem ceva grozav în legătură cu ele, fie le încheiem. Odată cu intrarea în cuadratură a Soarelui Uranus, știm că lucrurile nu sunt foarte ușoare, dar ne putem baza pe faptul că acestea vor fi instructive. 

Zodiile trebuie să rețină că este important să alunge toate gândurile rele și frustrările pe care le-a creat anul 2022. Astrele recomandă să vă concentrați pe obiective noi și să recunoașteți munca grea pe care ați făcut-o.

Horoscop februarie 2023. Berbec 

Horoscopul lunii spune că iubirea vindecă orice rană, iar Berbecii vor experimenta acest lucru pe pielea lor. Cu toate că vor consuma multă energie în drumul către înțelegerea sentimentelor de iubire, nativii sunt sfătuiți să se bucure de proces.

Horoscop februarie 2023. Taur

Taurii care sunt într-o relație vor avea conversații lungi de purtat cu partenerul de viață. Conform previziunilor astrale, partenerul este deranjat de timpul puțin pe care nativii îl păstrează pentru ei. Timpul liber care le mai rămâne îl petrec cu prietenii lor.

Horoscop februarie 2023. Gemeni

Gemenii se gândesc ce să facă cu viitorul relațiilor lor amoroase. Se pare că nativii vor să vadă și alte laturi ale partenerului, creativitatea, de exemplu, și nu doar atașamentul și atingerile dintre ei. O discuție sinceră și serioasă va scoate la iveală exact ce își doresc.

Horoscop februarie 2023. Rac

Racii primesc o cantitate enormă de încredere în sine, pe care o distribuie în cele mai importante locuri. La muncă nu se mai ascund după degete și vor interveni ori de câte ori vor considera că este nevoie. Astfel, persoanele din jurul lor vor descoperi puterea de convingere pe care o au.

Horoscop februarie 2023. Leu

Astrele recomandă nativilor născuți în această zodie să gândească rațional până la finalul lunii și să pună ideile ingenioase pe care le au în aplicare. Leii vor fi destul de introvertiți și se vor concentra pe nevoile personale.

Horoscop februarie 2023. Fecioară

Luna februarie 2023  este una profundă, din punct de vedere sentimental, pentru Fecioare. Veți trăi mai intens orice eveniment care se va întâmpla în viața personală. Sfatul astrelor este să se concentreze pe legăturile cu partenerul de viață și să încerce să condimenteze relația.

Horoscop februarie 2023. Balanță

Superiorii de la muncă au văzut gradul de profesionalism și implicare al Balanțelor, iar acum vor să profite de acest lucru. Astfel, nativii vor fi copleșiti de multiple sarcini pe care nu le vor putea duce până la capăt, din cauza timpului mult prea scurt.

Horoscop februarie 2023. Scorpion

Comunicarea va fi punctul forte care va defini Scorpionii în luna februarie 2023. Nativii se vor folosi de acest atu și la locul de munca, unde vor obține rezultate remarcante, ceea ce va stârni invidie printre colegii de muncă.

Horoscop februarie 2023. Săgetător

Săgetătorii vor primi exact ce și-au dorit încă de la sfârșitul anului 2022: forță interioară și echilibru. Aceste două calități îi vor ajuta să bătătorească drumul pe care se află cum și să treacă cu bine peste greutăți.

Horoscop februarie 2023. Capricorn

O mulțime de prieteni vor apela la o persoană apropiată care este zodia Capricorn. Astfel, nativii vor deveni persoane importante în viața celorlalți, mai ales că vor încerca să rezolve problemele cu care se confruntă.

Horoscop februarie 2023. Vărsător

Începutul anului 2023 le aduce Vărsătorilor o nevoie de faimă și validare din partea celorlalți. Din nefericire pentru persoanele din jurul lor, nativii se vor aprinde din orice mic inconvenient, chiar și dacă nu sunteți de acord cu ei. Vărsătorii au nevoie de o perioadă de libertate.

Horoscop februarie 2023. Pești

Peștii au grijă de sănătatea lor și de semnalele în neregulă pe care le transmite corpul. Sfatul Universului este să renunțe la câteva zile de ieșit în oraș și distracții pentru a se concentra pe investigațiile medicale aferente

Comentarii Facebook