Cum ar fi dacă zodiile ar locui împreună? Vezi dacă te regăsești în rutina de dimineață


Personalitatea fiecărui om este influențată de semnul zodiacal sub care s-a născut. Multe persoane tind să aibă trăsături comune dacă s-au născut în aceeași lună, iar aceste trăsături sunt specifice fiecărei zodii. 

De asemenea, fiecare dintre noi avem o rutină specifică dimineața sau anumite „fixuri” care nu sunt mereu pe placul celorlalți. Aceste diferențe se observă cel mai bine în cazul familiilor numeroase, care locuiesc împreună și care sunt zodii diferite. Află cum ar decurge o dimineața normală dacă cele 12 semne zodiacale ar locui împreună și dacă așa faci și tu dimineața, înainte de a merge la muncă.

Cum ar fi dacă zodiile ar locui împreună?

Ar fi un adevărat haos ca 12 oameni să locuiască în aceeași casă, asta indiferent de zodii sau de ce decid astrele. Cu toate acestea, e bine, din când în când, să ne jucăm cu imaginația și să ne gândim cum ar decurge o dimineață normală în viața celor 12 personalități

Fecioara se trezește la ora 6:00 și se apucă să facă curățenie în baie, apoi intră în duș. După ce se spală pe dinți, își pune periuța de dinți înr-o pungă sterilă, departe de colegii de casă.

La 6:15 se trezeste și Capricornul și opreste apa caldă, ca să facă economie. ÎI urmează Vărsătorul, care la 6:20 iese la alergat. Balanța și Leul stau în fața oglinzii și se ceartă pe o cremă hidratantă.

Taurul mănâncă Nubella la micul dejun, direct din borcan, iar Săgetătorul se trezește la 6:45 și dă drumul la apa caldă. La 7:00, Racul ajunge în bucătărie și începe să facă sandwich-uri pentru toată lumea. Între timp, Fecioara prepară sucul proaspăt de fructe.

Gemenii sunt încă în pat, verificându-și Facebook-ul și contul de Instagram. La ora 7:05, Scorpionul sparge ușa de la baie și îi dă afară pe Leu și pe Balanță. La 7:10 se dă jos din pat și Berbecul, care în 10 minute face duș, se îmbracă, mănâncă și iese pe ușă.

La 7:15, Taurul a terminat borcanul de Nutella. La 7:20, Leul și Balanța sunt încă în fața unei oglinzi, admirându-se pentru ultima dată, înainte să iasă din casă. La 7:30 se aud înjurăturile Vărsătorului, care trebuie să facă duș cu apă rece, după ce Capricornul a oprit din nou apa caldă.

La 7:40, toată lumea iese din casă. La 7:45, se întorc Gemenii, care și-au uitat portofelul. La 7:50, se întorc din nou, pentru că și-au uitat telefonul. La 8:00 se trezesc și Peștii și își dau seama că au rămas singuri, încuiați în apartament.

Comentarii Facebook