Vlăduţa Lupău, criticată dur în Diaspora. Celebra artistă, acuzată de lipsă de profesionalism


Celebra cântăreaţă Vlăduţa Lupău se află în centrul unui scandal uriaş cu românii din Diaspora. Artista este acuzată de lipsă de profesionalism, după ce şi-a anulat un concert pe care urma să îl susţină în Marea Britanie.

Fanii artistei au fost foarte dezamăgiţi de atitudinea celebrei cântăreţe şi i-au transmis că nu este serioasă după ce a anunţat că anulează concertul cu o zi înainte.

Vlăduța Lupău, acuzată de lipsă de profesionalism

Vlăduţa urma să susţină un spectacol la Londra pe 18 decembrie. Cu doar o zi înainte de concert, ea a anunţat că nu poate să mai participe din cauza numărului mare de infecţii cu coronavirus din Marea Britanie. Artista a specificat, într-un mesaj pe reţelele de socializare, că pentru ea este mai importantă sănătatea decât banii în astfel de situaţii. 

Dragilor, cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză evenimentul de la LONDRA, de mâine, 18 decembrie 2021, de la Restaurant Clasic unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag … se va reprograma deoarece dorim să avem grijă de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră.

Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății!

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!, a scris Vlăduța pe Facebook.

Organizatorii concertului, mesaj dur pentru Vlăduţa Lupău 

Anunţul făcut de Vlăduţa Lupău a atras numeroase critici din partea fanilor care abia aşteptau spectacolul, dar şi din partea organizatorilor, care au catalogat gestul artistei drept lipsă de profesionalism și de respect.

Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere.

Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!", a fost mesajul transmis de organizatorii spectacolului. 
Comentarii Facebook