Cum a plecat Mihaela Rădulescu de la ProTV - VIDEO

 

Mihaela Rădulescu este cel mai controversat personaj al momentului dintre cele care apar la televiziunile din România.

 

Puțini își mai amintesc că, în 2001, ea a părăsit ProTV pentru că se plafona. Mihaela Rădulescu a vorbit atunci la Marius Tucă Show despre acest lucru: ”Am rupt pisica pentru că mi se părea că mă duc în jos. E important să nu trăiești în compromis. Îmi asum toate consecințele unei astfel de mutări (...) Am simțit că dacă nu merg lucrurile, trebuie să plec. Nu-mi mai găseam locul pe care l-am avut în televiziune. Am simțit că mă duc în jos, nu toată lumea a acordat atenția cuvenită produsului meu”, a spus Răduleasca.

 

Eu am încercat să îndrept lucrurile. Lumea nu m-a luat în seamă cât ar fi fost normal. Am fost în prima linie a vedetelor PRO TV suficient de multă vreme. (...) E decizia mea. Am fost redactor, reporter, realizator, documentarist, producător, am făcut multe meserii și am sperat să primesc un ajutor. Nu poți să faci televiziune singur”, a completat vedeta în 2001.

 

În prezent, multă lume îi cere să plece de la ”Românii au talent”, din cauza prestației pe care a avut-o în prima ediție a noului sezon.

Comentarii Facebook