Evenimente speciale la Iulius Mall în acest weekend. Va veni și un membru al familiei RegaleTrei evenimente deosebite vor avea loc în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Cluj.

Cei care doresc să afle mărturii ale vieţii regale sunt invitaţi la o lansare de carte la care va participa şi Alteța Sa Regală Principele Radu al României, iar pentru amatorii de poveşti din trecut se desfăşoară o nouă ediţie a târgului de antichităţi. Şi cei pasionaţi de motociclete vor putea admira o expoziţie pe două roţi.

De vineri până duminică, în perioada 20 – 22 martie 2015, parterul Iulius Mall Cluj va fi gazda unei noi ediţii a Târgului de Antichităţi şi Obiecte Decorative, organizat în parteneriat cu Galeria Ernest. Clienţii vor putea admira şi cumpăra cele mai elegante exponate înnobilate cu patina timpului, ale căror poveşti aşteaptă să fie spuse. Amatorii de artă şi istorie vor descoperi: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte vechi, dar cu o semnificaţie specială.

Duminică, la Iulius Mall Cluj, Curtea Veche Publishing lansează volumul „Margareta • Mărturia unui sfert de veac” de Sandra Gătejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale a României.

Evenimentul va avea loc la ora 16.00, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României, şi include o sesiune de autografe. Volumul comprimă cei douăzeci şi cinci de ani în fapte reprezentative ale Principesei Moștenitoare, activitatea de binefacere şi contribuţia la dezvoltarea instituţională şi culturală a României. Alături de fotografii inedite ale Familiei Regale din viața publică și privată, volumul urmăreşte drumul României de la o ţară constrânsă de grave probleme materiale la una ajunsă într-un moment de echilibrată afirmare.

Totodată, pentru cei care preferă adrenalina pe două roţi, la Iulius Mall Cluj vor fi expuse, timp de trei zile, motociclete de competiţie. Evenimentul prezintă oficial cele cinci motoare de viteză ale clubului team33cluj, care vor participa la sezonul competiţional ce va debuta în curând. Cei pasionaţi vor putea admira exponatele în perioada 20 – 22 martie, la Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook