Rolul de jurată îi face probleme Mihaelei Rădulescu. A ajuns la Poliție


Mihaela Rădulescu a fost criticată extrem de dur pentru prestația sa lipsită de inhibiții de la concursul ”Românii au talent”, unde are rolul de jurat.

Totuși, lucrurile se pare că au mers prea departe, iar fosta realizatoare tv a fost nevoită să meargă la Poliție, după ce a fost amenințată de un bărbat pe stradă.

"Gata, incepe! Am primit si prima amenintare fata in fata. Stati linistiti, nu de la vreun telespectator care a crezut ca se uita la "Viata spirituala" si nimerise pe "...au talent, Doamne-ajuta", ci de la unul dintre "domnii" despre care am scris cândva, aici", scrie Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Omul era la cumparaturi, in Monaco , unde si locuieste- sper ca-si cumpara ceva in dungi sau e personal shopper pentru vreun procuror :))). Glumim, pamfletam, dar omul chiar m-a amenintat - asa, "barbateste", ca de la infractor la femeie. M-am dus la politia din tarisoara asta, am relatat intamplarea si faptele de-au generat-o. In amenintare a pomenit si de copilul meu, asa ca m-am gandit sa va spun si voua cam cat de josnici sunt unii, cand sunt in panica. In continuarea vietii si a serii, s-auzim de bine si de legile in vigoare, zic:)”, a continuat aceasta.

Comentarii Facebook