Duminica 28 Aprilie

Cu cine se mărită Theo Rose! Artista a anunțat că nunta va avea loc în 2024


Theo Rose și Anghel Damian se vor căsători în 2024, dar într-o locație din afara Bucureștiului.

Cei doi formează un cuplu din vara anului 2022, când Theo Rose și Anghel Damian au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe străzile din Capitală. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au și un băiețel, Sasha Ioan.

Potrivit surselor Cancan,Theo Rose și Anghel Damian au atins, tot mai des, subiectul căsătoriei. Au pus totul cap la cap și, în cele din urmă, au decis să facă pasul cel mare. Cei doi ar urma să se cunune civil și religios la vară. Evenimentul ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere. Cântăreața este născută pe 8 august, iar viitorul ei soț pe 9 august.

Până la căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se pregăresc de un sejur de lux. În aceste zile sunt foarte ocupați, pentru că se mută în propria lor casă, iar la finalul lunii, vor pleca la Dubai, într-o vacanță de o lună.

Cei doi au devenit mult mai responsabili de când sunt părinți. Ieșirile la club sunt mult mai rare. Anul trecut, în noiembrie, au fost surprinși în club, unde s-au simțit minunat. S-au bucurat de clipele petrecute în doi, băiețelul lor fiind lăsat în grija bunicilor.

Ca proaspeți părinți, ne alegem cu grijă ieșirile, iar pe cea de zilele trecute nu aveam cum să o ratăm. Ne-am simțit bine și ne-am distrat până la o oră decentă, am plecat pe la 12 noaptea. Micuțul nostru a rămas în grija părinților noștri, care ne ajută enorm”, a declarat, la momentul respectiv, Anghel Damian.

Comentarii Facebook