Sambata 3 Decembrie

Cu Alis Holidays mergi în Bulgaria – oferte imbatabile! (P)Gândul la un concediu bine meritat, într-o zonă liniștită, la mare, cu plaje întinse și îngrijite, dar care să nu ardă la buzunar apare mereu în rândul salariaților din România. Litoralul românesc este deja cunoscut de o mare majoritate, ceea ce lasă loc Bulgariei pentru a surprinde românii prin frumusețea plajelor și a prețului scăzut pentru sejururile all inclusive. Alis Holidays, aduce în prim plan, ca și destinație recomandată – Bulgaria, în special, stațiunile din Sunny Beach, Nisipurile de Aur și Albena.


Pachetele turistice din Bulgaria au luat cu avânt, interesul românilor în ultimii ani. Dacă până acum 10 ani, nu prea se cunoștea Marea Neagră decât prin litoralul românesc, azi există o multitudine de turiști din țară care se relaxează în vacanță la aceeași mare, dar de pe litoralul bulgăresc.

Bulgaria a devenit o destinație populară, în special, pentru stațiunile care oferă servicii de agrement complete atât pentru tineri cât și pentru familiile care au copii. Stațiunile Nisipurile de Aur, Albena și Sunny Beach, sunt foarte apreciate de cei care doresc o vacanță linistită pe litoralul Bulgariei în 2015.

Unu beneficiu considerabil pe care îl au ofertele de vacanță pe litoralul Bulgariei este prețul atrăgător. Un exemplu de pachet turistic pentru un cuplu, în Nisipurile de Aur, 7 nopți la hotel Preslav 3* cu mic dejun este la prețul de 265 euro.

De asemenea, pentru cei care doresc să se bucure de plajele curate, bine întreținute și serviciile de calitate pot să încline spre un hotel de 4* - Hotel Helios, 7 nopți, all inclusive, unde oferta de preț este de 447 euro – pentru 2 persoane, reducere de 40 % în perioada de vârf – luna august. În alte stațiuni precum Albena, în luna august – Alis Holidays oferă reducere de 12 % la sejurile de 7 nopți.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook