Concert Eros Ramazzotti la Cluj. Când va avea loc


Artistul italian Eros Ramazzotti va susține un concert, în premieră, la Cluj-Napoca în această toamnă, în cadrul turneului de promovare “Perfetto 2015”.

Spectacolul va avea loc în data de 24 septembrie, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar prețurile variază de la 99 lei, până la 495 lei.

Eros Ramazotti este unul dintre cei mai cunoscuți artiști europeni, acesta având milioane de fani în toată lumea. Artistul a început să învețe chitara la vârsta de șapte ani și a încercat să-și croaiscă un drum spre platourile de filmare inițial ca figurant.

În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie Rock ‘80, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri.


Primul său single l-a lansat în 1982, „Ad un Amico”, iar primul spu album lansat a fost „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă. Single-ul “Una Storia Importante” vinde milioane în Franța, devenind un hit și în restul Europei, iar Eros ajunge un nume internațional.

De atunci, artistul a devenit tot mai cunoscut, având colaborări cu nume foarte mari din industria muzicală, printre care se numără Tina Turner, Joe Cocker, Andrea Bocelli, Cher, Luciano Pavarotti și Nicole Scherzinger.

Comentarii Facebook