Cristian Tudor Popescu, amenințat cu moartea de Gigi Becali: „A vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap"


Cunoscutul jurnalist a vorbit despre perioada în care era sunat constant de Gigi Becali și a scos în evidență modul în care relația dintre cei doi s-a încheiat definitiv. Cristian Tudor Popescu a rememorat un episod de la începutul anilor 2000, în care finanțatorul FCSB-ului a atentat la integritatea sa fizică.

Cristian Tudor Popescu: „Gigi Becali a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap. Au fost amenințări cu moartea"

Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sfinții Părinți, de Biserică.

'Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge'. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos.

Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus... Nu mai contează.

Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat, nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea", a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru GSP.ro.


Comentarii Facebook