Cosmina Pasarin ii ataca pe sefii de la TVR: "Ma mir ca nu m-au ars pe rug"


Cosmina Pasarin ii ataca pe sefii de la TVR care au concediat-o pentru ca a fost surprinsa intr-un club in ipostaze indecente. "Ma mir ca nu m-au ars pe rug", a spus vedeta.

"Joi am filmat emisiunea, dar dupa ce am terminat, nu mi-a spus nimeni nimic. Seara am fost sunata de presa si atunci am aflat. Mi-am sunat producatorii, dar ei nu stiau nimic. Echipa nu are nicio vina", a povestit Cosmina Pasarin, intr-un interviu acordat ziarulring.ro.

Vedeta sustine ca sefii de la TVR stiau ca ea lucreaza ca MC (n. red Maestru de ceremonii) si ca pozele din club nu sunt motive reale sa o concedieze.

"Eram doar un biet colaborator. Eu semnam contractele cu ei pe saptamana, cand au aparut pozele din club nici macar nu apucasem sa semnez contractul cu ei. Lucrez de patru ani ca MC, ei stiau asta inainte de a ma angaja, nu mi-au pus nici o conditie. Ca sa ai pretentii trebuie sa vii cu niste lucruri, sa motivezi omul", a mai spus Pasarin.
 
Bruneta crede ca a fost vanata. "Nu aveau motive sa ma dea afara si le-au cautat. Nu am intarziat niciodata. Cred ca le pare rau acum de ce-au facut. Chiar daca se razgandesc, cine crezi ca mai lucreaza cu ei? Puteau sa ma cheme la o discutie si intelegeam, nu sunt absurda, dar nu sa procedeze asa", a marturisit vedeta.

Cosmina Pasarin sustine ca in ciuda incidentului va incerca sa isi gaseasca un "job" tot in televiziune, iar pe timpul verii va lucra tot pe litoral.

"Munca e pe primul loc, anul asta nu-mi iau vacanta. Ma duc sa mai fac niste ?show-uri erotice?", a glumit bruneta.

Comentarii Facebook