Miercuri 17 Aprilie

Comunitatea gay din România îl atacă pe Cheloo: ”Va invitam sa faceti o sesizare la CNA”


Comentariile făcute de Cheloo la adresa concurentului Paolo Lagana duminică seara, în cadrul concursului ”X Factor”, au stârnit un val de nemulțumiri în rândul comunității gay din România.

Juratul a făcut o serie de comentarii jignitoare la adresa concurentului, făcând referire la orientarea sa sexuală.

Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi, iar ţara asta te va trimite acasă”, i-a spus Cheloo concurentului X Factor.

Aseara, la X Factor, Cheloo a declarat dupa reprezentatia unui concurent gay ca "Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă". Va invitam sa faceti o sesizare la CNA cu privire la atitudinea si comentariile homofobe ale lui Cheloo: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html. Daca pentru emisiunea "4 nunti si o provocare" care portretiza nunta a 2 barbati gay ProTV a primit 2000 de plangeri din partea homofobilor, cate credeti ca putem strange noi? Impreuna putem arata ca nu mai toleram ca mass media sa perpetueze atitudini discriminatorii si pline de ura fata de comunitatea LGBT”, au scris reprezentanții Asociației Accept pe Facebook.

Comentarii Facebook