Marti 2 Iunie

Câștigă zece bilete la concentrul Demis Roussos, de la Cluj, din 7 decembrie

 

Știri de Cluj oferă zece bilete la concertul Demis Roussos, care va avea loc în 7 decembrie, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

 

Pentru a putea câștiga un bilet trebuie să postezi pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ strofa preferată din repertoriul lui Demis Roussos, iar primele 10 de mesaje cu cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet la eveniment.

 

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs sunt rugați să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

 

Câștigătorii vor fi anunțață în data de 6 decembrie, la ora 14.00, iar până la ora 18.00 vor putea fi ridicate. ATENȚIE - persoanele care nu vor trimite linkul cu mesajul postat pe pagina de Facebook, inclusiv cu datele de contact vor fi excluse din competitie, indiferent de numărul de like -uri adunate.

 

Demis Roussos va sustine pentru prima data un concert de sarbatori la Cluj in data de 7 decembrie la Sala Sporturilor "Horia Demian". Biletele se gasesc pe siteul myticket.ro, in magazinele Diverta si in Iulius Mall Cluj. Pretul biletelor este cuprins intre 99 si 299 Ron. 

 

Demis Roussos, s-a născut în Egipt, la 15 iunie 1946, din părinți greci expatriați. La începutul anilor '60, familia a decis să se întoarcă în patria lor, și o dată acolo, tanarul Roussos, care a studiat trompeta și a cântat în corul bisericii din Egipt, a început să cante în trupe locale. Una dintre acestea era Aphrodite's Child, care i-a inclus, de asemenea, pe Vangelis si Lucas Sideras.

 

In anul 1969, trupa s-a destramat, iar Demis Roussos a lansat primul sau album solo care s-a intitulat "On the Greek Side of My Mind” (unii dintre fanii lui Demis sustin ca "On the Greek Side of My Mind" ramane cel mai bun album al sau dupa despartirea de grup) iar in anii '70, a lansat o lunga serie de mari hituri europene ca "This Time It Isn't Au revoir", "Happy To Be On An Island In The Sun", "My Reason", "My Friend The Wind", "Velvet Mornings", "From Souvenir To Souvenir" sau "Goodbye My Love, Goodbye". Aranjamentele muzicale splendide ale pieselor au inclus instrumente traditionale grecesti si au dat marca muzicii lui Demis El a primit de-a lungul carierei peste 100 de discuri de aur, platina si diamant.

Comentarii Facebook