Compatibilitatea dintre zodii. Cu ce zodii se potrivește cel mai bine Berbecul? 2


Compatibilitatea dintre zodii. Cu ce alte zodii din horoscop se potrivesc cel mai bine nativii din zodia Berbec? Care este sufletul pereche al Berbecului?

Compatibilitate dintre zodii. Cu ce zodii se potrivește Berbecul?

Berbecul își poate găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. Totuși, acesta nu este exclus să aibă o relație și cu nativii din Gemeni, Taur sau Vărsător, care sunt de asemenea foarte compatibili cu Berbecii.

Află care dintre acești nativi se potrivesc cel mai bine cu un Berbec și dacă ești una dintre aceste zodii, ce fel de relație vei avea cu un nativ din Berbec.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Gemeni

Berbec - Gemeni, foc și aer. A durat ceva să-ți găsești un nativ în Gemeni? Acum nu-l lăsa să-ți scapă, căci acesta ți-e destinul!

Gemenii au șarm cât să dea și la alții și sunt captivanți până la hipotism. Amândurora vă place viața agitată, amândoi vă plictisiți repede. Amândoi aveți o dexteritate de invidiat și amândoi sunteți ageri. Două zodii pentru care comunicarea este atât de importantă încât veți avea o grămadă de prieteni și de activități, o viață neobosită și mereu incitantă. Dezbateri filosofice ardente sau scheme elaborate minuțios, pe toate știți să le faceți împreună și vă completați reciproc cât se poate de bine. Poate o să vă lipsească odihna, poate o să vă lipsească banii, poate o să vă lipsească mai-știu-eu-ce, dar sigur nu o să vă lipsească niciodată ideile

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Gemeni

Nativul din Gemeni o să-ți facă cea mai bună publicitate posibilă, fiindcă nimeni nu se pricepe așa de bine ca el să răspândească vorba. Din fericire pentru tine, Gemenii sunt o zodie nobilă, așa că nativul n-are nevoie de șefie (chestia care te roade pe tine cel mai tare și mai tare), o să meargă fericit pe drumul deschis de tine. În plus, nativul Gemeni are întotdeauna câteva proiecte proprii, astfel încât o să-și poată exprima personalitatea în alte părți. Dacă se supără și vă certați, iarăși nu te speria. Gemenii țipă mult și se liniștește repede, iar într-o clipă a uitat: nu poartă rănchiună. O gură de aer proaspăt - asta va fi nativul Gemeni pentru tine, Berbecule.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Gemeni

Sexual, tu generezi mai multă căldură și pasiune, dar nativul Gemeni se adaptează ușor și repede. Un singur lucru: ia-o mai încet. Amândoi sunteți nerăbdători să ajungeți la destinație, dar aici drumul este la fel de plăcut ca și destinația.

Amândoi trăiți în prezent, așa că planurile pentru viitor or să cam rămână de căruță. Nici unul dintre voi nu se pricepe la detalii, deci n-ar fi rău să angajați pe cineva să vă țină contabilitatea și să vă mai pună ordine în viață.

Amândoi aveți viață cât să însuflețiți Universul, așa că, dacă ai găsit un nativ din Gemeni, stai pe aproape. Merită din plin!


Comentarii Facebook