Compatibilitatea dintre zodii. Cu ce zodii se potrivește cel mai bine Berbecul? 1


Compatibilitatea dintre zodii. Cu ce alte zodii din horoscop se potrivesc cel mai bine nativii din zodia Berbec? Care este sufletul pereche al Berbecului?

Compatibilitate dintre zodii. Cu ce zodii se potrivește Berbecul?

Berbecul își poate găsi partenerul ideal în zodia Leului sau în zodia Săgetătorului. Totuși, acesta nu este exclus să aibă o relație și cu nativii din Gemeni, Taur sau Vărsător, care sunt de asemenea foarte compatibili cu Berbecii.

Află care dintre acești nativi se potrivesc cel mai bine cu un Berbec și dacă ești una dintre aceste zodii, ce fel de relație vei avea cu un nativ din Berbec.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Taur

Berbec și Taur, foc și pământ - greu, greu.

Te-ai îndrăgostit de un Taur? Nu cumva îți place stabilitatea? Taurul este foarte diferit de tine, cu picioarele pe Pământ, îi place siguranța, riscurile îl sperie de moarte, schimbarea e pentru el un adevărat cutremur. Ca să nu mai zic că nu are nervii tăi de oțel, iar asta ar putea cauza cam multe conflicte.

Principalul dezavantaj al relației cu un Taur consta în faptul că acesta este încet în tot ce face. Nu în sensul rău, ci doar că e mai calculat, mai greu de urnit, mai senzual în a face dragoste sau mai lent în luare deciziilor. Nici nu mai e nevoie să menționez cât o să te calce nervii chestia asta, fiindcă Berbecul trăiește și acționează cu viteza gândului, a spiritului pur. Cred că deja intuiești.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Taur

Taurii de ambele sexe consideră mâncarea ca pe un fel de preludiu perfect al actului sexual, așa că iată o idee, dacă vrei să mergi mai departe. După ce s-au stins luminile, ai să descoperi o ființă atât de senzuală și iubitoare și tandră, încât parcă parcă ai vrea să te schimbi un pic. Dar n-ar fi rău să treci și tu într-o viteză mai mică, pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi Taurul când face dragoste. Stilul tău este rapid ca fulgerul, iar campionul zodiacului la mângâieri (Taurul este o zodie atașată de forme, atingerea fiind importantă pentru el) s-ar putea să-ți schimbe ideile despre dragoste.

Compatibilitatea dintre zodii. Berbec - Taur

Bineînțeles că se poate și invers, adică să-ți ajuți Taurul să devină mai spontan, uneori este așa de al naibii de serios în problemele de zi cu zi!

Taurul este foarte productiv și practic, iar asta este bine într-un cămin unde mai e și un Berbec, fiindcă acesta din urmă nu este prea practic. Și atunci, unde e greul? Păi, în curând o să te cam saturi de stilul Taurului, căruia îi place să stea acasă, în timp ce tu vrei afară, spre lume. Taurul este foarte atașat de obiceiurile sale, iar confortul este conceptul sau de bază în viață. Ești capabil să convingi un Taur să-și lase pentru o zi viața liniștită și să vină cu tine la o petrecere sau măcar la o partidă de tenis? Dacă nu, o să te plictisești repede. Iar Taurul, la rândul său, se va plictisi să te știe mereu absent.

Asta da relație solicitantă: fiecare va trebui să dați tot ce aveți mai bun și să renunțați la multe pentru a rămâne împreună.


Comentarii Facebook