Compatibilitate Vărsător! Cu ce zodie se înțelege vărsătorul și cu ce zodie e la cuțite


Compatibilitate Vărsător! Fiecare zodie are compatibilitate cu anumiți nativi, dar Vărsătorul este printre cei mai singuratici.

Compatibilitate Vărsător-Vărsător - Se înțeleg excelent și au toate șansele de a trăi mult timp unul alături de celălalt, indiferent dacă se vor hotărî să colaboreze profesional sau să înceapă o relație sentimentală. Au același mod de a privi lucrurile și fiecare dintre ei vă consideră că e minunat faptul că celălalt are aceleași defecte și calități.

Zodiacul banilor pentru 2021. Ce zodii fac avere în 2021

Compatibilitate Vărsător-Pești - Ambele semne zodiacale doresc să acționeze pentru binele umanității, așa că ăr putea colabora foarte bine pentru a-și transpune visul în practică. Dar nativul din Pești este mult prea sensibil și introvertit pentru activul și extravertitul Vărsător/așa că o relație sentimentală pe termen lung are 51% șanse să dureze, restul - să fie sortită eșecului..;

Compatibilitate Vărsător-Berbec - Fiecare este, în felul lui, un romantic și un idealist,.așa că se pot alia pentru a-și realiza visurile. Vărsătorul are nevoie însă de și mai multă libertate decât Berbecul, așa că acesta trebuie să accepte că există persoane cel puțin la fel de "bizare" ca și el. Vărsătorul va accepta, cu eleganța-i caracteristică, toate defectele Berbecului și vă reuși, să i se alăture fără probleme în ”goana după aur”.

2 februarie - Ziua Rafinamentului! Cum sunt vărsătorii născuți în această zi

Compatibilitate Vărsător-Taur - Deși au în comun au trăsătură foarte importantă - încăpățânarea - nu pot ajunge decât în rare cazuri la înțelegere. Aceasta pentru că Taurul este iritat de ceea ce Vărsătorul consideră a fi niște calități majore: spontaneitatea, jovialitatea și capacitatea de a păstra veșnic secrete. Vărsătorul nu-l va putea convinge pe Taur că e mai avantajos pentru el să facă concesii, de dragul bunului mers al relației lor.

Compatibilitate Vărsător-Gemeni - Comuniunea afectivă și spirituală dintre ei tinde spre perfecțiune. Amândoi sunt imprevizibili, schimbători, ușor frivoli' ceea ce nu-i face decât să se admire reciproc. Cele mai multe legături stabilite între cei doi pot conduce la căsătorii lungi și fericite, iar conflictele apărute între ei sunt atât de nesemnificative, încât nici măcar nu le bagă în seamă.

Compatibilitate Vărsător-Rac - în cadrul zodiacului se află la poli opuși: Racul este incapabil să reacționeze în fața ironiei mușcătoare a Vărsătorului, așa că abandonează orice strategie de a-l cuceri. în plus, au optici diferite asupra Vieții, căci Vărsătorul e interesat că ceilalți să aibă o părere excelentă față de el; în timp ce Racul nu pune preț decât pe atitudinea- celor foarte apropiați. Divergențe apar pe aproape toate planurile: sentimental, sexual, profesional, așa că orice încercare de a apropiere între cei doi este sortită eșecului.

Compatibilitate Vărsător-Leu - în cadrul zodiacului, cele două semne sunt complet antagonice. Leul își folosește toată energia pentru a-și mări popularitatea și autoritatea, iar Vărsătorul este-preocupat mai ales de bunăstarea prietenilor lui, cu care șă aibă aceleași visuri și aspirații. Mai mult decât atât. Leul îl poate intimida pe fantezistul Vărsător, ceea ce se va repercuta în mod negativ asupra relației lor.

Compatibilitate Vărsător-Fecioară - Colaborare bună pe plan intelectual, dar nimic mai mult. Conservatorismul și scrupulozitatea nativului din Fecioară sunt total incompatibile cu libertinajul și instabilitatea Vărsătorului. Între ei există o mare atracție fizică, dar ea dispare rapid pentru că Fecioâra nu este capabilă să răspundă avansurilor Vărsătorului.

Compatibilitate Vărsător-Balanță - Se înțeleg extraordinar: vor constata că fiecare gândește exact la fel ca celălalt, că ideea unuia e preluată și îmbunătățită spre deliciul ambilor interlocutori. Extrem de sociabili și preocupați de soarta celorlalți (din păcate în defavoarea propriilor interese),- vor găsi că e minunat să-și petreacă ore în șir vorbind despre artă, filozofând pe teme numai de ei știute, împărtășindu-și ideile de afaceri.

Compatibilitate Vărsător-Scorpion - Este posibil ca între ei să existe o puternică atracție fizică, dar aceasta nu poate salva relația lor. Scorpionul va fi stresat de atitudinea: imprevizibilă și libertină a Vărsătorului, iar acesta va desconsidera gelozia și dorința primului de a-i îngrădi, libertatea

Compatibilitate Vărsător-Săgetător - Se înțeleg excelent, pentru că au în comun dinamismul, dorința de a călători, de a se aventura, de a stabili cât mai multe contacte cu cei din.jur. Pe plan sentimental se vor înțelege minunat, dar dacă încep împreună o afacere s-ar putea să se ciondaneasca, fiindcă nici unul dintre ei nu va fi dispus să-și asume toate responsabilitățile, ci numai gloria.

Compatibilitate Vărsător Capricorn - Nu se înțeleg prea bine, căci chibzuitul Capricorn va fi enervat de agilitatea și inconsecvența nativului din Vărsător. Ar putea avea în comun însă dorința de a izbândi, tenacitatea și inteligența pragmatică, așa încât își vor identifica aspirațiile.

Comentarii Facebook