Cele mai importante reguli pentru amatorii de sloturi (P)



Tuturor ne place să jucăm la păcănele online, mai ales că sunt un mod bun de a ne distra în timpul liber, dar pentru a avea succes trebuie să respectăm și o serie de reguli.


Pentru a veni în ajutorul tău, iți prezentăm 5 reguli pe care trebuie să le iei în seamă atunci când joci la păcănele online. Acestea te pot ajuta să fii mai disciplinat și să eviți pierderile inutile pe care mulți începători, și nu numai, le suferă din necunoaștere.


Recomandările noastre pentru amatorii de sloturi online sunt următoarele:


1. Crează-ți un sistem de management al banilor foarte bine pus la punct


Încă dinainte să începi să joci trebuie să ții cont de bugetul pe care îl ai. Este indicat să stabilești de la început cât dorești să joci și suma pe care o vizezi ca eventual căștig. Dacă ai noroc, poți câștiga suma respectivă chiar mai devreme și te poți retrage. Iar dacă nu ești într-o zi  tocmai bună, te poți retrage la timp.


2. Cunoaște jocul înainte să începi să joci pe bani reali


Unele cazinouri online, cum ar fi NetBet, operator ce are peste 1.200 de jocuri casino în oferta sa, iți oferă posibilitatea unui joc demo. Este indicat ca înainte să începi un joc nou să testezi și varianta demo pentru a te acomoda cu jocul. Marele avantaj este că te vei obișnui cu jocul și nu există riscul să pierzi bani din necunoaștere. Astfel, vei avea un plus în momentul în care vei începe să joci pe bani reali.


3. Documentează-te înainte să joci


Atunci când joci la un cazino online ai marele avantaj că poți să vezi ce RTP (Return To Player) are slotul pe care vrei să-l încerci. Ține însă cont că RTP-ul este calculat pe o durată mai lungă de timp, nu doar pentru sesiunea ta. Astfel, dacă un joc are RTP de 98%, nu înseamnă automat că, la 100 de lei jucați, poți pierde doar 2 lei. De asemenea, poți citi recenziile făcute de specialiști și vei afla care sunt jocurile la care ai șanse mai mari să câștigi, dar și cele mai distractive și cu un game play bine pus la punct.


4. Caută sloturile cu jackpot 


Cel mai indicat este să alegi să joci la păcănele cu jackpot pentru că șansele tale de câștig vor fi mai mari. Pe lângă câștigul ce poate fi generat de miza introdusă în joc, dacă alegi un slot cu jackpot poți incasa o sumă substanțială. La acest capitol, NetBet stă foarte bine deoarece este singurul operator din România ce oferă un jackpot global. Cu alte cuvinte, vei "concura" pentru jackpot doar cu utilizatorii ce joacă la acest cazino online, nu cu alții din întreaga lume. Iar vestea bună este că jackpot-urile se câștigă destul de des și ajung la sume impresionante. 


5. Crează-ți propria strategie


Fiecare pasionat de sloturi online are propria strategie care s-a dovedit câștigătoare în timp. Important este să testezi mai multe strategii și să vezi care se potrivește mai bine cu stilul tău de a juca. Unii cred că este indicat să plasezi pariuri pe cât mai puține linii pentru a avea un control mai bun asupra a ce cheltuiești și să țintești jackpot-ul, dar cel mai bine este să testezi și să vezi ce ți se potrivește.


În orice caz, nu uita că nu există nicio regulă care să iți asigure un câștig garantat, iar jocurile cu sloturi online sunt un mijloc bun de te distra sau relaxa. Tocmai de aceea este important să fii cât mai responsabil.

Comentarii Facebook