Cea mai sexy Femeie în viață. Vezi cine este vedeta FOTO-VIDEO



Revista pentru bărbați, Esquire, a acordat și în acest an titlul de cea mai sexy femeie în viață, câștigătoarea fiind protagonista unui pictorial în numîrul din noiembrie.

În acest an, titlul a fost desemnat actriței americane, de origine ucrainiană, Mila Kunis.

Frumoasa actriță apare pe coperta revistei fiind fotografiată din spate şi puţin din profil, îmbrăcată doar în pantaloni mulaţi.

 





O mare parte din ceea ce reprezinţi în această industrie se bazează pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii încep să creadă toate astea şi ajung aşa cum vor ceilalţi. Cred că mi-am separat în mod conştient cele două vieţi. Iubesc ceea ce fac. N-aş putea să mă imaginez făcând altceva. Dar când termin cu munca, atunci termin. Cred că dacă m-aş baza foarte mult pe ceea ce e la modă, aş pierde din vedere adevărata mea identitate” , a spus Mila Kunis pentru Esquire.

 



 

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010, informează Mediafax.

 

 

sursa: Mediafax

Comentarii Facebook