Ce zodii riscă să se certe cu persoana iubită în luna iulie


Iubirea vine și cu certuri, chiar dacă oamenii se înțeleg foarte bine unii cu alții. La un moment dat  apar neînțelegeri și lucrurile se rup. Unele zodii vor avea o predispoziție mai mare, în luna iulie, de a ajunge în pragul despărțirii.

Unele zodii vor trece prin momente dificile în relația de cuplu, asta pentru că pot apărea neînțelegeri pe care le vor gestiona mai greu. La fel de posibil este să revină unele probleme care nu au fost rezolvate în trecut să strice armonia din cuplu.

Fecioara

În general, Fecioarele preferă să rezolve cu calm problemele în cuplu și rare sunt momentele în care aruncă cu vorbe grele partenerului. Nu și în luna iulie, atunci când par că se adună mai multe probleme pe care nu vor ști cum să le gestioneze.

Se poate să fie mai impulsivi decât de obicei, iar acest lucru îi va lua prin surprindere pe cei care îi cunosc drept persoana răbdătoare.

Se poate ca nimic să nu fie pe placul acestor nativi și la fel de posibil este să se certe cu partenerul din lucruri mărunte. Pentru cei care au mai trecut prin astfel de momente tensionate în cuplu va fi dificil să mai depășească încă o astfel de situație și chiar vor lua în calcul varianta despărțirii.

Vărsător

Prin momente tensionate în cuplu vor trece și Vărsătorii. Ce-i drept, mai aerieni din fire, puține sunt momentele în care se ceartă cu partenerul, pentru că preferă să aibă liniște în cuplu decât dreptate.

Nu la fel vor sta lucrurile și în perioada următoare, când vechile nemulțumiri vor ieși la iveală. Problemele mai vechi, care nu au fost rezolvate la momentul respectiv, vor revini și vor strica liniștea în cuplu. Se poate ca nativii Vărsător să se simtă, într-o anumită măsură, constrânși de partener, iar acest lucru nu va fi deloc pe placul lor.

Acești nativi trebuie să știe că sunt liberi, chiar și atunci când sunt într-o relație, așa că, nu vor sta pe gânduri și se vor despărți de persoana iubită.

Comentarii Facebook