Frații Tate sfidează pe toată lumea din arestul la domiciliu! Le gătește un chef carne cu numele lor ștampilat pe friptură


Frații Tate au rămas în arest la domiciliu, dar sfidează pe toată lumea cu aroganțelor lor, pentru a arăta că au bani și nu le pasă de justiție. 

Andrew și Tristan Tate nu mai pot ieși la restaurantele de lux din București, dar asta nu îi împiedică să nu facă petreceri în casă. 

Ei au chemat și un chef, care le-a gătit carne ștampilată cu numele lor, după cum se poate observa în imaginile postate de ei pe Instagram.

Numai în vremurile întunecate este sufletul tău suficient de maleabil. Vremurile întunecate te lasă dezinteresat de exterior și obsedat de interior. Dacă ai o minte de fier, te poți reconstrui. Tu decizi dacă din greutăți ieși rău, sau mai bine. Tu decizi dacă ești mai greu de ucis. Fii recunoscător pentru toate greutățile pe care le ai și prin care vei trece”, a scris Andrew Tate.

Cei doi sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Ei sunt acuzați că își obligau vitimele să se tatueze cu numele lor.

Comentarii Facebook