Din luna iulie zodiile cardinale intră în cea mai puternică etapă de transformare a vieții lor! Încep un nou capitol, unul de succes


Distribuie Zodiile cardinale sunt zodiile orientate către punctele cardinale ale busolei. Zodiacul are patru zodii cardinale care împărtășesc mai multe trăsături de personalitate și calități deosebite care le ajută să iasă în evidență. 

Luna următoare poate fi perioada în care zodiile cardinale își pun mai multe întrebări cu privire la existența lor și ce pot face pentru a-și schimba viața. Mai exact, este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, care vor avea de învățat mai multe lecții, atât pe plan profesional, cât și personal.

Berbec

Berbecii sunt considerați curajoși, dar parcă au nevoie de o forță care să îi împingă de la spate pentru a-și îndeplini obiectivele. Așa va acționa și intrarea Nodului Nord în semnul lor. Pot să scape de acele relații care nu le aduce nimic bun în viață și vor fi dispuși să înceapă un nou capitol.

Rac

În schimb, pentru Raci poate aduce acea liniște de care acești nativi au atât de multă nevoie. Pentru cei care au tot fost implicați în conflicte, se poate ca lucrurile să se rezolve în favoarea lor și își vor găsi echilibrul. Și nativii Rac pot trece prin acea transformare radicală și pot să își pună ordine în gânduri.

Balanță

Balanțele își vor găsi, în sfârșit, echilibrul. Este momentul să își asculte vocea interioară și să dea la o parte temerile. Acești nativi vor face tot posibilul să își pună în aplicare planurile și vor îndrăzni să viseze chiar și la acele lucruri care până de curând păreau imposibile.

Capricorn

De eliberare spirituală vor avea parte și nativii Capricorn. Ultima perioadă nu a fost benefică pentru această zodie și au trecut prin tot felul de situații dificile, atât la muncă, cât și în viața profesională. Odată cu intrarea Nodului Nord în Berbec și a Nodului Sud în Balanță, Capricornii vor decide să înceapă un nou capitol, dar nu înainte de a da uitării trecutului de care sunt atât de legați emoțional.

Comentarii Facebook