Ce spune CRBL despre spanioli. Unii s-ar putea simți jigniiți! Artistul s-a mutat cu familia la Marbella


Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de CRBL, s-a mutat cu familia în Spania, la Marbella. El spune despre spanioli că sunt ”leneși și înapoiați”.

În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dar să ne înțelegem, dormitorul este o debara în Spania, după dimensiunile din România. Terasele sunt mari. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm”, a povestit CRBL la Vorbește Lumea.

CRBL s-a mutat în Spania: Spaniolul e leneș și înapoiat

Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Încă am dificultăți. Nu mă refer la limbă. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat (…)

Românul rezolvă orice situație. E supraviețuitor. Spaniolul, mâine. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice. Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște”, mai povestește artistul.

Fiica lui CRBL învață în Spania la o școală britanică

Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este deja celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză. Spaniolă vorbește mai bine ca mine”, a mai mărturisit CRBL.

Comentarii Facebook