Duminica 25 Septembrie

Zodiacul Norocului! Ce zodii sunt norocoase și sunt destinate să câștige


Zodiacul Norocului - O parte din zodii pot spune că au câștig în orice fac și întreprind. Sunt acei oameni care au noroc și șansa le surâde. 

Zodiacul Norocului - Berbec

În timp ce planeta ta guvernantă Marte iubește războiul, nu înseamnă că îți vei petrece viața luptând la nesfârșit. De fapt, ești destinat să câștigi fiecare bătălie pe care o duci. Ești inteligent, motivat și articulat - și de aceea norocul tău este mai mult o reflectare a personalității tale puternice decât fericirea pe care o aduce semnul tău.

Zodiacul Norocului - Taurul

Pentru tine, viața pare să aibă întotdeauna o surpriză după fiecare colț. Deși uneori te simți ghinionist, simplul fapt că ești încă aici, că supraviețuiești și că depășești toate dificultățile pe care viața ți le scoate în cale, este o dovadă sigură că nu ai nevoie de noroc, ci doar de multă inventivitate pentru a învinge viața provocări.

Zodiacul Norocului - Rac

Semnul tău este unul dintre puținele care sunt cu adevărat binecuvântate. Deși vor exista întotdeauna unele provocări, ai un sentiment înnăscut de direcție și abilități native cu care, datorită stelei tale norocoase, reușești întotdeauna să te îndreptați în direcția cea bună.

Zodiacul Norocului - Leu

Ești atât de înțelept și hotărât, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă ai noroc sau nu. Viața ta este exact așa cum o sculptezi tu, soarta îți este cum ți-o faci și cum ți-o dorești. Uită de trifoiul cu patru foi, n-ai nevoie de el. Tu ești responsabil atunci când vrei să-ți atingi obiectivul.

Zodiacul Norocului - Balanță

Norocosule! Nu este un secret că ești un optimist etern și că lucrurile în viața ta se întâmplă adesea exact așa cum îți dorești. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ieși de obicei nevătămat și neatins din fiecare lucru proastă, răspunsul este - are legătură cu percepția ta asupra vieții. Îi poți mulțumi planatei tale norocoase, care te și guvernează, Venus, pentru că datorită ei vezi jumătatea plină a paharului și ai mult noroc în viață.

Zodiacul Norocului - Scorpionul

Deși ești din fire negativist, adevărul este că ești de fapt destul de norocos. Atunci când depui doar puțin efort ca să se întâmple ceea ce îți dorești, poți îndeplini toate obiectivele și când ai nevoie de schimbarea peisajului, viața merge așa cum vrei tu. Deci, e cazul s-o lași mai moale cu lamentările. Mulți oameni nu sunt capabili să-și controleze barca rapid și ușor așa cum poți tu, așa că putem spune că ești destul de norocos. 

Zodiacul Norocului - Săgetător

Felicitări, ești unul dintre cele mai norocoase semne ale Zodiacului. Planeta Jupiter, care te guvernează și-ți aduce norocul, te ajută să treci peste orice. Tu ai capacitatea de a face limonadă din orice lămâie îți iese în cale. Desigur, acest lucru nu înseamnă că uneori nu există momente dificile, dar vei găsi întotdeauna soluții și aproape orice îți va ieși, într-un final, așa cum ți-ai dorit. Și oricum, știi că pentru lucrurile care merită trebuie să te zbați, așa că vei aprecia orice victorie la justa ei valoare. 

Zodiacul Norocului - Capricornul

Semnul tău este destinat să fie lider în Zodiac, motiv pentru care întâmpini întâi obstacole și dificultăți, apoi le ștergi din calea ta și a altora. Și faci asta cu o ușurință relativă. Atâta timp cât ești implicat mental și emoțional în ceea ce faci, vei avea norocul să atingi obiectivul pe care ți l-ai propus.

Zodiacul Norocului - Pești

Cândva, planeta Jupiter guverna acest semn, dar Neptun, planeta inspirației și abilităților mentale, i-a luat locul. Aceasta înseamnă nu numai că ești norocos, dar și că ai două planete care să te conducă prin viață, spre o mare fericire. Există însă riscul să o pierzi, dacă nu faci alegerea corectă, adică dacă nu îți alegi și nu îți păstrezi alături de tine partenerul perfect. 

Comentarii Facebook