Ce se intampla la Iulius Mall in acest weekend!


Iulius Mall organizeaza o serie de evenimente in acest weekend: "MamiFest", "Expo Mariaj Mall", dar ofera si premii impatimitilor de shopping.

"MamiFest" va avea loc sambata, 10 martie. Festivalul Mamicilor Responsabile, incepe de la ora 17.00, si timp de doua ore, actualele mamici sau cele in devenire pot invata la parterul shopping mall-ului sa gateasca retete usoare si sanatoase, perfecte pentru a satisface mofturile oricarui copilas. O demonstratie culinara cu degustare de preparate care vor fi apreciate de toata familia, alaturi de sfaturi ale specialistilor din domeniul medical si chiar bancar, dar si o prezentare de moda pentru copilasi cu tendintele noului sezon, precum si tombola "MamiFest" se numara printre surprizele oferite de organizatori mamicilor din Cluj-Napoca si nu numai.

"Expo Mariaj Mall" va avea loc duminica, pana la ora 22.00, la parterul Iulius Mall, unde vor fi prezentate tinute, decoratiuni si oferte speciale pentru nunti de poveste.

De asemenea, Libraria Carturesti din Iulius Mall a lansat o noua campanie de promovare a lecturii. Carti de referinta compun si ilustreaza figuri umane, colaje care sugereaza diversitatea si "vorbesc" despre felul in care universul lecturii imbogateste personalitatea. Cele trei ilustratii create de agentia JANDL din Bratislava vor fi usor de recunoscut de acum incolo in Carturesti si in mass media.

Comentarii Facebook