T- Dance- primul centru de dans din Transilvania, cu instructori de top: Locul I- Concursul de hip hop Bounce 2012 (P)

T-Dance, primul centru de dans din Transilvania, se bucura de recunoastere prin numarul de cursanti inscrisi la cursurile organizate, prin spectacolele la care instructorii, dansatorii sunt invitati sa participe si prin numeroasele premii, pe care acestia din urma le castiga.



Trupa Boemdance Scale (condusa de coregraful Leo), a castigat locul I, la cea de-a IV- editie a concursului de hip hop Bounce 2012, la sectiunea peste 18 ani. Evenimentul a fost organizat sambata 3 martie, la Satu Mare, unde au participat dansatori de hip-hop consacrati atât pe plan national, cat si international.Lupta pentru primele locuri a fost una stransa, insa pregatirea asidua si talentul celor de la Boemdance Scale, le-a adus acestora mult meritatul premiu.

,, Fiind vorba de o trupa nou formata, aceasta existand de doar 5 luni, castigarea locului I a fost pentru noi toti, o adevarata surpriza si o imensa bucurie.’’ a declarat Freetzy, directorul artistic T-Dance.

T-Dance ofera tuturor, posibilitatea petrecerii unui timp liber de calitate, prin muzica si dans. De aceea, Transilvania Dance Centre organizeaza frecvent, evenimente tematice si open class-uri, la care toata lumea are parte de intrare libera. Astfel, in luna martisor, Transilvania Dance Centre aduce numai surprize. In saptamana 12-18 martie, clujenii sunt invitati sa participe gratuit la urmatoarele cursuri: miercuri (ora 16.30), la cel de Balet pentru copii (3-7 ani) si vineri (ora 12.00), la open class-ul de Pilates Burn.

Pe langa cursurile de dans, deja existente, si cele de dans, combinate cu aerobic: ZUMBA, LATINO & DANCE AEROBIC , T-Dance isi imbogateste portofoliul, prin introducerea unor noi cursuri, pentru relaxare si tonifiere: YOGILATES, PILATES, PILATES BURN; si BALET pentru copii (3-7 ani).

T-Dance este cel mai mare centru de dans din Romania si primul din Transilvania, amenajat la standarde europene, avand cei mai talentati instructori, alaturi de care toti pasionatii de dans, pot invata cele mai in voga stiluri ale momentului: NEW STYLE, VOGUE, L.A. STYLE, STREET JAZZ, POP DANCE, REGGAETON, BURLESQUE, AFRICAN STYLE, DANCE HALL, HIP HOP, HOUSE, STREETDANCE, OLD SCHOOL, LOCKING, BREAKDANCE, DANS CONTEMPORAN, LATINO, RETRO, SALSA , TANGO ARGENTINIAN, VALS.

Toti cei interesati, pot afla informatii despre orar, abonamente si evenimentele organizate, de pe site-ul T-Dance: www.tdance.ro si de pe pagina de facebook: www.facebook.com/Transilvania.Dance.Centre . Be a dance star! Enjoy T-Dance.


Date de contact:
www.tdance.ro
Tel: 0757.111.001
contact@tdance.ro

Comentarii Facebook