Luni 30 Ianuarie

Ce reacție a avut Bogdan Vlădău, după ce iubita l-a părăsit pe Facebook

 

”Burlacul” Bogdan Vlădău şi Daciana Ciochină s-au despărțit pe Facebook.

 

Daciana Ciochină i-a dat papucii lui Bogdan printr-un mesaj postat pe Facebook, iar el a răspuns la fel. 

 

Se pare ca toate lucrurile frumoase au si un final. In cazul de fata, lucrurile s-au terminat la fel cum au inceput, adica minunat. Am cunoscut cu luni in urma o femeie minunata, cu un caracter deosebit, cu principii si o verticalitate iesita din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am vazut la inceput o Daciana calma, rabdatoare, timida si sincera. Astazi, o vad cat de frumos a evoluat fiind mult mai sigura pe ea si pe calitatile ei. Iti multumesc Daciana pentru toata dragostea si sustinerea neconditionata, dar si pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna.

 

Pasiunea se dezvolta cel mai repede si dispare cel mai repede. Intimitatea se dezvolta mult mai lent, iar angajamentul chiar si mai greu. Din respect pentru toti cei care au urmarit show-ul ”Burlacul”, eu si Daciana am decis de comun acord sa punem punct acestei frumoase povesti de iubire, deoarece drumurile noastre sunt diferite pentru moment. Niciodata nu exista un sfarsit, ci doar un nou inceput”, a scris Bogdan Vlădău.

 

Eu şi Bogdan nu mai formăm un cuplu! Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, însă niciodată nu sunt suficiente cuvintele de a descrie complet şi corect! Am înţeles AMÂNDOI, aşa că învăţăm doar să mai zâmbim unei poveşti, care s-a scris, se pare, până la ultima pagină! Mai adaug că Bogdan chiar este un om minunat, cum am mai spus, cu mult mai multe calităţi, decât cele de suprafaţă! Sper că aţi început să i le descoperiţi! Merită atenţia voastră şi merită să îi fie răsplătită munca şi pasiunea cu ropote de aplauze!”, a fost mesajul postat de Daciana pe Facebook.

Comentarii Facebook