Cine este influencerița care spune că fotbaliștii nu știu să agațe


Fotbaliștii sunt arătați cu degetul pentru că procedează la fel când vine vorba despre abordarea femeilor. 

Raquel Reitx este un celebru model spaniol, cu peste 500.000 de urmăritori pe Instagram. Aceasta a povestit în presa de cancan cum încearcă fotbaliștii să o agațe. Ea crede că aceștia își vorbesc în vestiar înainte. Altfel, nu-și explică de ce toți procedează astfel.

Potrivit sexy-influenceriței, fotbaliștii dau dovadă de mare lipsă de imaginație atunci când o abordează pe internet.

Rețelele sociale te ajută să flirtezi. Orice s-ar spune, așa e. Multă lume îți scrie, vorbești cu o mulțime de persoane. Mulți fotbaliști îți scriu… E foarte amuzant pentru mine. Am o teorie: cred că își vorbesc în vestiar cum să facă.

Toți procedează în același mod. Nu reacționează la story, dar trimit un emoji cu o față îndrăgostită, un mic foc sau o inimă. Dacă nu le răspunzi, șterg tot. Mereu e la fel. Dacă toți fac asta, cu siguranță le merge”, a declarat Raquel Reitx, citată de Mundo Deportivo.

Și Vica Blochina a primit propuneri indecente pe Instagram

Și vedetele din România au povestit propunerile indecente de pe Instagram. Printre ele, Vica Blochina.

Recent, aceasta a dezvăluit că a primit o propunere neașteptată de la un bărbat, în social media:

Eu sunt… Îmi pare bine! Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi, dar am zis să fiu direct. Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În cinci minute ai banii în cont dacă vrei”, este mesajul primit de Vica Blochina.

Comentarii Facebook