Ce a spus Codin Maticiuc, după ce l-a filmat în fundul gol pe Bendeac: ”Sunt un dobitoc bețiv”


Codin Maticiuc l-a filmat weekend -ul trecut pe actorul Mihai Bendeac într-o ipostază jenantă, după o noapte petrecută la club. Mai rău a fost că a postat totul pe Instagram. 

Actorul Bendeac, mort de beat după o ieșire la club cu alte vedete, filmat de prieteni când își dă jos pantalonii - VIDEO

Imaginile au fost preluate de presă și s-au viralizat. 

Codin Maticiuc și-a cerut scuze public față de prietenul său, Mihai Bendeac.

Vreau să vă vorbesc despre vină. Mare sau mică și a cui este. Sâmbătă seara am ieșit în Loft cu Bendeac, ne-am îmbătat îngrozitor, el s-a dat în stambă, eu l-am filmat și am pus pe story. Pentru că sunt un dobitoc bețiv. A doua zi când m-am trezit am șters totul, prea târziu însă. Circul fusese preluat de toată presa din România!”, a început Codin Maticiuc discursul lacrimogen pe Instagram.

Duminică am stat în casă și ne-am lins rănile, iar luni am fost la treabă. Am fost cu Mihai la Fundeni ca să-i arăt cum am renovat secția de hematologie pediatrică (că doar parțial au fost banii lui acolo) și am marcat împreună începerea lucrărilor de la secția de nefrologie pediatrică. Am început cu Fundația Metropolis și inițiativa #spitalepublicedinbaniprivați să renovăm tot etajul 7 și să construim băi și saloane pentru copii”, a mai spus Codin Maticiuc pe Instagram.

Comentarii Facebook