Zodii protejate de Arhanghelul Mihail, cel care conduce armatele lui Dumnezeu


Arhanghelul Mihail este cel care a condus armatele lui Dumnezeu împotriva lui Satan, protector și călăuzitor în viață.

8 noiembrie este sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, în jurul cărora Biserica adună și serbează toată obștea, tot "soborul" Sfinților Îngeri laolaltă. Ca sărbătoare a îngerilor, ziua de 8 noiembrie a început a se serba de prin veacul al V-lea și ea s-a răspândit repede în tot Răsăritul creștin.

Gemeni

Arhanghelul Mihail are tot timpul un mesaj foarte clar pentru nativii din zodia Gemeni. Aceștia sunt mereu protejați și nu vor sta niciodată față-n față cu răul. Ei sunt călăuziți să meargă în continuare pe drumul pe care și l-au format, asta deoarece vor ajunge exact acolo unde își doresc, mai devreme sau mai târziu. Arhanghelul Mihail are mare grijă de Gemeni să păstreze drumul drept.

Leu

Nici pentru nativii zodiei Leu situația nu e mai diferită, asta pentru că Arhanghelul Mihail îi va răsplăti pe cei care au această zodie pentru eforturile uriașe pe care le fac în viața de zi cu zi. Arhanghelul va fi tot timpul alături de Lei și vor primi tot timpul ghidare în permanență. Leii sunt norocoși din acest punct de vedere.

Pești

Peștii sunt de asemenea protejați de către Arhanghelul Mihail, iar acești nativi se vor bucura tot timpul de atenția celor din jur și niciodată răul nu va sta de partea lor. Nativii Pești vor fi supravegheați de către Arhanghelul Mihail pentru a nu parcurge drumuri greșite, ci doar drumul drept care îi va duce spre succes pe toate planurile.

Comentarii Facebook