Anamaria Prodan, prima declarație despre iubitul arab: „Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă”


Anamaria Prodan a plecat din nou în Dubai, iar pe rețelele de socializare a postat o fotografie cu un bărbat misterios, imagine care a stârnit multe controverse. Impresara a făcut primele declarații despre situația sa amoroasă după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Recent, vedeta mărturisea că îi place de cineva care locuiește în Dubai. Acum, Anamaria Prodan s-a întors în orașul miliardarilor, iar pe rețelele de socializare a postat o imagine cu un bărbat misterios. Fotografia a fost făcută de la spate, într-un birou din Emirate, astfel că nu i se vede fața celui care îi este alături impresarei.

prodan cu iubitul ei.PNG

După ce au apărut speculații că acela ar fi iubitul pe care Anamaria Prodan îl ține ascuns, impresara a făcut primele declarații. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf, pentru că divorțul nu s-a finalizat, locuiește alături de copiii ei și nu s-a mutat din România momentan.

E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă”

Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt nivel. Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.


Comentarii Facebook