Ce a putut-o întreba Horia Brenciu pe Lidia Buble: ”Și el are nasul mare”


Lidia Buble a fost invitată la podcast -ul lui Horia Brenciu, care a întebat-o ce părere are iubitul ei de nasul ei.

Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău”, a fost întrebarea adresată de Horia Brenciu către Lidia Buble.

Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r. iubitul ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit, în primul rând, de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy”, a răspuns cântăreața, în podcastul lui Horia Brenciu. Vedeta a fost lăudată pentru prezența în podcast și modul în care arată.

Lidiei Buble se vede mireasă în curând și mama a trei copii. ”N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, spunea artista.

Comentarii Facebook