Miercuri 24 Aprilie

Ce îi transmite Micutzu lui CTP, după ce jurnalistul a criticat filmul ”Teambuilding”: Primesc mesaje în care mi se cere să mor


Cosmin Nedelcu – Micutzu, invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct”, de  la Europa FM, a comentat criticile primite la după filmul Teambuilding.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a a spus că a văzut filmul, dar l-a oprit la jumătate pentru că ”se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe". 

Micutzu a spus că nu dorește să-i transmită nimic lui Cristian Tudor Popescu. ”Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM. 

În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a spus Cosmin Nedelcu despre filmul Teambuilding.

El a precizat că primește în continuare mesaje de amenințare și nu înțelege ”cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”.

Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii aceștia există", a precizat Cosmin Nedelcu, citata de Adevărul.ro. 

Comentarii Facebook