Câte cafele beți pe zi? Mihaela Bilic susține că băutura este sănătoasă și cu lapte e ideală VIDEO


Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit în emisiunea Știri de Cluj LIVE despre efectele cafelei și cât este de sănătoasă această băutură.

Cafeaua cu lapte sau mai bine zic laptele cu cafea, trei sferturi de pahar cu lapte și o cafea pusă peste, cât să îi schimbe culoarea, este extrem de indigest și ține stomacul plin 3 ore. Astfel că ne ține de foame cu un aport minim de calorii si iată cum, dacă suntem pe fugă sau vrem să avem grijă de silueta noastră, bem o cafea cu lapte e foarte buna.

Cafeaua este sănătoasă și este benefică pentru organism. Ne face mai deștepți. Tot ce înseamnă memorie, capacitate de concentrare, inclusiv o cafea băută cu o jumătate de oră înainte de a face mișcare mobilizează mai bine depozitele de grăsime din organism.

Cafeaua, de asemenea, stimulează tot ce este tub digestiv. Retenția de lichide este ameliorată și are un efect ușor anorexigen. Adică, după ce ai băut două cafele nici foarte foame nu îți mai este. Cafeaua nu deshidratează și apar probleme numai la peste 5 cafele băute pe zi”, a explicat Mihaela Bilic.

 

Laptele, alimentul MIRACULOS: Accelerează slăbitul si ne ajută să creștem un centimetru pe an VIDEO

 

Vezi AICI întreaga emisiune și alte sfaturi ale Mihaelei Bilic.

Comentarii Facebook