Cătălin Măruță neagă că el și Andra ar avea datorii: „Este o bazaconie. Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator?”


Cătălin Măruță a reacționat după ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora el și soția sa, îndrăgita artistă clujeană Andra, ar avea datorii enorme la stat, potrivit datelor fiscale de la sfârșitul anului 2022. Prezentatorul neagă aceste informații și spune că ar avea și dovada (vezi detalii în galeria foto de mai sus). 

Câte firme au Cătălin și Andra Măruță Prezentatorul de la Pro TV și cântăreața au patru firme cu profil artistic – muzical și cinematografic:

  • Plan B Music SRL – unde Măruță deține 20% și soția sa, 80%, 
  • Ocean Music SRL, în care Măruță are 80% din părțile sociale și Andra, 20% 
  • Studio 78 SRL –  Măruță are 90% din părțile sociale iar Andra 10%. 
  • Andra Records SRL – soții Măruță își împart în mod egal părțile sociale

„Este o bazaconie, nu este nimic adevărat, este o mare tâmpenie fără sens! Sunt aberații tot ce a apărut pe marginea acestui subiect. Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator o asemenea sumă uriașă? 

Crezi că ANAF nu îţi pune poprire pe conturi, nu ţi le blochează, dacă tu ai de dat șapte milioane de lei? Eu am de la ANAF documente care arată clar că nu avem nicio datorie la stat. O să ți le trimit și ție să vezi. Sunt documente trimise către noi în octombrie, anul trecut”, a explicat Cătălin Măruţă, pentru cancan.ro.

Cifra de afaceri netă a firmelor celor doi a fost, în 2022, de 15.6 milioane de lei. În primăvara anului trecut, cei doi au lichidat firma Sunny Music SRL, pentru ca mai apoi să deschidă firma Avocado Music SRL. Tot în 2023, soții Măruță au mai înființat alte două firme – Oscar House și Lion 23 Film.

Comentarii Facebook