Cine este de fapt, „Mirel din Turnu Măgurele” - personajul din cea mai disputată piesă a momentului, lansată de Erika Isac


După ce a lansat piesa „Macarena”, în urmă cu câteva zile, Erika Isac, a ajuns la urechile multor români. Melodia artistei e pe locul unu în trending pe Youtube, reușind să strângă până acum aproape trei milioane de vizualizări.

Erika Isac, artista care a împărțit societatea cu melodia ”Macarena”, a venit cu primele reacții după lansarea melodiei care a generat adevărate dezbateri în mediul online. Artista vorbește despre problemele pe care le întâmpină zilnic reprezentantele sexului frumos, de la agresiune sexuală, la hărțuire stradală. Melodia a devenit virală și a generat un val de reacții pro și contra.

Tânăra artistă a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” și totodată a dezvăluit motivul pentru care a scris versurile pe care pe care unii le consideră prea vulgare.

Mirel Turnu Măgurele este un personaj fictiv care emite opinii despre orice subiect. De la pandemia de COVID, la alegeri și până la misoginism, spune artista.

„Mirel din Turnu Măgurele are păreri despre orice. Când a venit COVID era medic, când sunt alegerile e politician. Când scoate Erika Isac piesa „Macarena” este expert în misoginism și misandrism. Are o opinie despre orice. Nu e suficient de documentat încât să aibă o opinie.

Păreri multe și degeaba. Sunt convinsă că majoritatea dintre ei (Mirel din Turnu Măgurele) nu și-ar putea susține argumentul dacă am fi față în față. Poate nu au suficient de mult curaj să își exprime opinia față în față cu interlocutorul”, a răspuns tânăra, pentru Pagina de Media.

Cât despre mesajul pe care-l transmite melodia, Erika Isac a precizat că piesa este o sumă de experiențe și întâmplări adevărate.

„Piesa asta e bazată și pe experiențele mele în mod evident și din păcate e bazată pe experiențele tuturor femeilor din jurul meu. Nu am trecut prin abuzuri teribil de grave, tip viol, dar sunt alte femei care au trecut și nu pot să rămân ignorantă.

Sunt o fire sensibilă, că asta înseamnă să fii puternic, și sunt foarte empatică și nu pot trece peste necazul altuia, pentru că sunt femeie, am o mamă, am o soră mai mică, deci sunt un fel de mamă și eu și am prietene. În afară de asta văd și știri la TV și am mai citit și istorie. Este un cumul format din foarte multe povești trăite de mine sau de alți oameni din jurul meu”. 

Comentarii Facebook