Cătălin Botezatu, lecții pentru bărbați: „Prefer să trăiesc fără pătrățele. Femeile care se culcau cu mine nu se culcau pentru pătrățele”


La 57 de ani, celebrul creator de modă Cătălin Botezatu arată foarte bine. Creatorul de modă spune însă că atitudinea îl face atractiv și nu aspectul fizic. 

De-a lungul timpului, designerul a avut mari probleme de sănătate și cinci operații ample și de aceea a renunțat complet la antrenamentele în sala de fitness. 

„Bucătăria chinezească poate fi uneori un regim alimentar foarte bun, datorită faptului că se gătește fără prea multă grăsime. Se gătește la wok, în acele tigăi rotunde. În componența preparatelor regăsești foarte multe legume, deci e o mâncare sănătoasă. Eu ador această mâncare.

Atenție la fructe și la semințe când le mâncați, pentru că și ele au demnitatea lor și trebuie mâncate într-un anumit interval orar al zilei. Mai puține băuturi acidulate, multă apă plată sau sucuri naturale, dar și alea să le beți dimineața.

Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant, un bărbat cu șarm. Pentru că un bărbat nu trebuie să fie frumos. Un bărbat trebuie să aibă atitudine, să aibă masculinitate, să aibă șarm, eleganță, stil, să știe să se poarte cu o femeie. Și atunci toate acestea coroborate fac ca un bărbat să fie frumos”, a spus creatorul de modă, potrivit Unica.

Celebrul designer spune că preferă viața fără pătrățele, iar femeile l-au ales dintotdeauna nu pentru el, ci pentru farmecul său.

„Prefer să trăiesc fără pătrățele. Să trăiesc cu verticalitate, ca un bărbat adevărat. Să spun lucrurilor pe nume, ca un Săgetător adevărat, și cine mă iubește, mă iubește așa. Femeile care se culcau cu mine nu se culcau pentru pătrățele. Se culcau că se culcau cu Botezatu, asta era ideea”, a adăugat designerul. 

Comentarii Facebook