Miercuri 24 Aprilie

Cum au reușit angajații Primăriei să-l panicheze pe celebrul Flavius Buzilă, solistul trupei HARA: „Am înghețat. Sunt din clanul Buzilenilor acum?”


Clujeanul Flavius Buzilă, liderul trupei HARA, a avut parte de o dimineață neliniștită după ce s-a trezit cu mai multe apeluri pierdute de la Primăria Cluj și de la Poliție. Panicat de situație, artistul a aflat după o discuție îndelungată că de fapt se făcea „vinovat” de un singur lucru, că a scris celebra piesă „Ne vedem la Cluj”.

Cântărețul a făcut puțin haz de necaz de incident și a relatat întreaga situație, în stilul său caracteristic, cu mult umor. 

„9 dimineața și deja am 5 apeluri pierdute. 2 de la Primăria Cluj, 3 de la un număr necunoscut. Ce o fi cu disperarea asta? Sun la primărie, mi se spune precipitat:

-Domnul Buzilă, vă caută de la Poliție!!

-De la Poliție? Pe mine?? 

-Da, da, o doamnă comisar, a zis că e foarte urgent, părea ceva serios!! A sunat la noi că nu dădea de dumneavoastră!! Să sunați repede înapoi, vă rog!!

Am înghețat. Ce naiba am făcut??

Cu mintea încă în ceață de la somn apelez numărul necunoscut, în timp ce încerc să fac rapid recensământul tuturor faptelor și acțiunilor mele din ultimul timp. E drept că nu am plătit încă gazul și m-am certat cu băieții de la gunoi, dar totuși...

Răspunde o doamnă cu voce gravă:

-Bună dimineața, domnul Buzilă, în sfârșit vă găsesc!

"Hai că am început bine" mă gândesc.

-Sunt de la Inspectoratul județean de Poliție, de la Combaterea Crimei Organizate!

Alarma creierului începe să țiuie: "Crimă organizaatăă? Wtf??" 

Doamna începe să îmi explice foarte serios cu ce se ocupă departamentul de crimă organizată, cât e de important ceea ce fac acolo și ce rezultate urmăresc.

"E clar!! Mă pregătește acum! Să vezi ce mi-o dă imediat! Ce mama naibii am făcut?? Chiar așa m-am îmbătat de ziua mea, de nu mai țin minte??"

Doamna continuă cu explicațiile și îmi spune că pentru acțiunea pe care urmează să mi-o comunice a fost nevoie și de  celelalte departamente ale Poliției.

"Ai de capul meu, da' scrie Cosa Nostra pe fruntea mea, sau ce?? Sunt din clanul Buzilenilor acum??" urlu în sinea mea.

Doamna spune că va fi nevoie chiar și de colegii de la Pompieri și Ambulanță.

Tot eul meu interior e în fibrilații în timp ce sinele meu divin începe să recite obsesiv "Înger, îngerașul meu". 

-Domnule Buzilă, mai sunteți, mă mai auziți?? se aude vocea doamnei comisar.

-Da, doamnă, din păcate da...

-Așa! Deci haideți să vă spun despre ce este vorba!

-Spuneți, doamnă, nu știu cu ce vă pot ajuta, dar sunt resemnat...

-Domnule Buzilă, sunteți chiar pion principal!

Ok. Cu mâna dreaptă tremurând trag o foaie și încep să îmi scriu testamentul, iar stânga tastează nevrotic un mesaj :"Mama, iartă-mă! Te iubesc!"

--Spuneți, doamnă, vă ascult...

 -Facem un proiect comun mare, toate departamentele, cu un video de prezentare a orașului și e urgent! Ne dați voie să folosim piesa "Ne vedem la Cluj", vă rog mult? Suntem mari fani cu toții!!!”, a relatat Flavius Buzilă pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook