Duminica 28 Aprilie

Cătălin Botezatu, „aroganțe” de 100.000 de euro la festivalul din Cluj. Celebrul creator de modă a atras toate privirile - FOTO


Cătălin Botezatu a venit îmbrăcat la Untold de 100.000 de euro. Nu mai este niciun secret că îndrăgitul designer are gusturi fine și din garderoba lui nu lipsesc piese vestimentare și accesorii foarte scumpe. 

Celebrul creator de modă a atras toate privirile celor din jur cu ținuta sa spectaculoasă.

Potrivit Unica.ro, pantalonii și cămașa purtate de Bote, ambele creații ale brandului Versace, au costat în jur de trei mii de dolari. Surpriza cea mare a venit, în schimb, la accesorii: bijuterii Schiaparelli, brățările și colierul cu diamante și nelipsitul ceas Rolex Yacht Master din aur, a căror valoare este estimată la în jur de 100.000 de euro.

Cătălin Botezatu și-a pregătit din timp ținutele pentru festival și, dacă în prima seară a optat pentru un look total VERSACE, în cele trei zile care urmează o să aleagă piese ale altor branduri celebre, notează sursa citată.

rtr.jpg

Citește și: Caterincă ieftină! Cătălin Botezatu s-a dus să dea avansul pentru burgerul de 6.200 de euro de la Cluj - VIDEO

Citește și: Un influencer din Ardeal îl spulberă pe Botezatu, după faza de la Cluj: ”Trist, Cataline! Se poate îmbătrâni și frumos, cu demnitate”

Comentarii Facebook