Fiica Andreei Esca, apariție de senzație la UNTOLD. Alexia Eram a întors toate privirile la renumitul festival din Cluj - FOTO


Alexia Eram a întors toate privirile la Untold. Fiica Andreei Esca a schimbat mai multe ținute, toate extrem de sexy, care îi scoteau în evidență atuurile. 

În primă fază, frumoasa brunetă a ales o pereche de blugi și o bustieră în aceeași nuanță, lăsând la vedere un abdomen frumos lucrat. A etalat apoi o pereche de blugi, scurți și o bluză plasă gri, dublată în zona sânilor.

p4.jpeg

Vedeta nu a dat greș cu niciuna dintre ținute și toții ochii au fost pe ea: „Pentru că abia așteptam perioada aceasta a anului, i-am rugat pe prietenii de la BSB România să mă ajute cu cea mai potrivită ținută.

Și cum sunt o împătimită a festivalurilor, aceasta este cea mai potrivită alegere pentru mine: cool, comfy și ușor de purtat, astfel încât, să mă pot distra până dimineața”, a scris Alexia pe o rețea de socializare.

p3.jpeg

Și cum distracția are un parfum aparte atunci când se petrece în familie. De la eveniment nu lipsește nici Andreea Esca, care de această dată a avut rolul de DJ, scrie Unica.ro.

p2.jpeg

p1.jpeg

Comentarii Facebook