Duminica 28 Aprilie

Un influencer din Ardeal îl spulberă pe Botezatu, după faza de la Cluj: ”Trist, Cataline! Se poate îmbătrâni și frumos, cu demnitate”


Designerul Cătălin Botezatu se află la Cluj, unde va participa la Untold, și s-a lăudat prin unele cercuri că ar fi plătit 25.000 de euro pentru o masă la Lounge-ul de la festival. Acest lucru este greu de dovedit, iar despre vedete se știe că ”umflă” prețurile, ca să pară de succes. 

Botezatu a fost și la restaurantul din Cluj-Napoca, unde toate produsele sunt învelite în foiță de aur, și a jucat într-o scenetă de prost gust alături de politicianul PSD, Avram Gal, patronul localului aflat la parterul unui bloc, pe marginea unei străzi foarte circulate dintr-un cartier clujean, nici măcar în zona centrală, unde sunt toate localurile de lux.

Botezatu i-a dat lui Gal circa 1.200 de euro, avans pentru un burger de 6.200 de euro, cu foiță de aur, care ar fi burgerul Untold. Momentul a fost unul pe care nu l-a crezut nimeni, fiind o altă încercare de a face publicitate localului, criticată în mediul online. 

Voicu Ienci, un influencer din Ardeal, cunoscut și pentru alte ieșiri publice, a taxat dur momentul.

Cand nu mai insemni nimic, ți s-au dus talentele pe apa sambetei, ești tot mai mic și mai batran, cand nu te mai vrea nimeni de amant/amantă și se cam golesc și conturile din prea puțin interes al publicului, desuetudine ...sau pur și simplu pentru ca alea care te doreau au plecat la cimitir sau se pregatesc sa plece la vârste venerabile,

...te implici pe bani amari și puțini să sustii o cocalareala de poveste ajunsa la prea multe episoade de prost gust, spre deliciul doar al proștilor și bombardierilor scapatati, cu domiciliu de Manastur, că nu dispun de mai mult.

Vorba grasului cu maini scurte, foale pantagruelic, gura mare și accent de Luna ..."atata s-a putut".

PS: Trist, Cataline, trist. Se poate îmbătrâni și frumos și cu demnitate”, a scris Ienci.

Despre Botezatu s-a scris că ar avea o avere de 100 de milioane de euro, lucru pe care, însă, nici el nu l-a confirmat. 

-----------------------

UPDATE

Cătălin Botezatu ne-a transmic că nu îi permite unui influencer de care nu a auzit nimeni să vorbească așa despre el. ”Eu am o carieră în spate și nu îi permit unuia de care nu a auzit nimeni să zică așa ceva despre mine.

Eu l-am ajutat pe politicianul ăsta, care a zis să facem o filmare de reclamă. Eu nu am luat niciun ban de la el. Am fost acolo la local cu prietenii, dar eu nu am fost plătit. A fost o glumă.

Nu poate veni oricine să scrie despre președinte (n.red. președintele României) orice. O să am grijă de acest influencer să regrete ceea ce a spus”, a declarat Cătălin Botezatu, deranjat de vorbele cunoscutului influencer din Brad, județul Hunedoara. 

Designerul a recunoscut că nu a făcut reclamă la local și că nici nu a dat banii pentru a cumpăra acest burger așa cum a pretins Avram Gal. ”Totul a fost o glumă. Eu nu îl cunosc. A venit la mine și am fost amabil cu el!”, a spus Botezatu.

Influencerul din Ardeal i-a dat replica lui Botezatu

Voicu Ienci, o voce cunoscută a Apusenilor, a reacționat la declarațiile designerului Cătălin Botezatu. 

Catalin Botezatu, 

O rugaminte cat un sfat -sa nu devii mai penibil decat singur te-ai situat in treaba asta. 

In primul rand, nu ai fost, nu esti si nu vei fi presedinte decat, poate, la o asociatie de bloc sau vreuna profesionala, din bransa ta. Daca tu iti doresti titulatura asta, si eu iti doresc succes ...insa ce a dedus redactia Stiri de Cluj din spusele tale (plauzibil, de altfel) nu vei ajunge niciodata. De ce? Pentru simplul fapt ca romanii nu considera serioasa si potrivita o persoana care a umplut decenii intregi paginile revistelor de scandal, un om care si-a construit notorietatea, partial cred si sper, pe ceea ce unii numesc gunoi informational. 

Tot gunoi informational mi se pare ca produci atunci cand te afisezi si faci jocul unuia care duce o campanie jenanta pe retelele de socializare de cateva luni bune, o campanie despre sfidare si lipsa de bun simt. 

Burgerul de 6000 de euro e:

-sfidare la adresa celor 95% dintre romani care nici prin vis nu isi pot permite o masa de o asemenea suma;

-lipsa de bun simt fata de situatia generala proasta si foarte proasta a tarii si traiului acestui popor, in randul caruia te afli si tu;

-dovada de prostie si prilej de misto pentru marea majoritate a celor 5% care si-ar permite burgerul dar nu se gandesc vreodata sa il cumpere pentru ca au prea mult stil si eleganta, ca sa nu-si doreasca vita japoneza si icre negre la kilogram. 

Parca erai promotorul elegantei si bunelor maniere, un artist desavarsit. Imi permit un sfat: degeaba stapanesti eleganta gesturilor si o scrantesti la aspectul moralei. 

Concursul dat de tine unei campanii cel putin penibile tot gest imoral se numeste. Nu mi-as fi dorit sa fiu eu cel care sa iti spuna asta, mi-as fi dorit sa iti onorezi tu o tinuta pe care o pretinzi”.


Comentarii Facebook