Duminica 28 Aprilie

Caterincă ieftină! Cătălin Botezatu s-a dus să dea avansul pentru burgerul de 6.200 de euro de la Cluj - VIDEO


Cătălin Botezatu este la Cluj-Napoca, unde așteaptă începerea Untold 2023. El s-a cazat la un hotel de cinci stele și se laudă că a plătit 25.000 de euro pe o masă în sectorul VIP. Nimeni nu știe cât de adevărat este acest lucru, pentru că vedetele au obiceiul să se laude pentru a apărea în presă.

Botezatu nu putea să lipsească de la localul unde un platou costă 1.200 de euro și un burger 6.200 de euro, deținut de un bun prieten, cu legături în lumea politică. Acesta a gustat și din clasicii mititeii, cu foiță de aur. Cel mai probabil nici aici nu a plătit nimic, pentru că ”bunul prieten” are obiceiul de a invita oameni cunoscuți pentru a se lăuda apoi pe rețelele sociale. 

Politicianul PSD, Avram Gal, și Botezatu au jucat și o scenetă ieftină, în care designerul dă ”avansul” pentru cel mai scump burger din lume. 

Cei șase mititei comandați ar fi costat 500 de euro, scrie cancan.ro, care este pe urmele vedetei la Cluj. 

Averea designerului s-ar ridica la 100 de milioane de euro, dar nici aici lucrurile nu sutn sigure, pentru că lumea vedetelor este foarte volatilă. De fapt, nici Botezatu nu știe sigur. 

Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a declarat, recent, Cătălin Botezatu în podcastul lui Radu Tibulcă.

Comentarii Facebook