Castigatorii concursului "Spune-ne de ce iubesti dansul sau sportul"

Concursul lansat in urma cu cateva zile Stiri de Cluj, constand in abonamente la T-Dance si-a desemnat castigatorii.

Pentru a castiga, cititorii Stiri de Cluj trebuiau sa posteze pe Facebook un mesaj prin care sa spuna de ce iubesc dansul sau sportul si sa trimita dupa incheierea voturilor un mail la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro cu link-ul stirii si numarul de telefon.

 

Vezi regulamentul aici.

Vezi lista castigatorilor pentru 10 abonamente de o luna:

1. Ciorba Mirela-Elena: Iubesc dansul deoarece atunci cand dansez, uit de toate problemele, de tot ce se intampla in jurul meu si ma simt minunat.

2. Alina Covacenco: Iubesc dansul pentru ca este una din cele mai vii schite a propriei personalitati,a propriului Eu...lasi ritmul muzicii sa`ti curga prin vene, lasi inima sa bata in pasi inmuiati in "tango" si erupi asemeni unui vulcan in miscari ale sufletului:)

3. Andra Ceremech: Iubesc
sportul pentru ca e sanatos si imi consum energia, ma simt bine facand sport :)

4. Nagy Ana-Maria: pentru ca sportul iti  da o stare de bine atat fizic cat si psihic...pentru ca sportul inseamna miscare, distractie,energie,sanatate...enjoy it!

5. Serban Sergiu: dansul si in special sportul te mentin in forma,sanatos si plin de energie

6. Cristina: Iubesc dansul pentru ca ma simt foarte bine atunci cand dansez si pentru ca dansul este bun pentru sanatate, te ajuta sa te dezvolti, iti intareste musculatura si nu mai ai nevoie de fitness pentru a te mentine in forma.

7. Singeorzan Ana-Maria: pentru ca atat sportul cat si dansul te mentin in forma si iti dau satisfatie pe termen lung,facand sport esti mai plin de viata si mai energic...

8. Kovacs Csilla: Iubesc dansul, pentru ca ma simt intr-o alta lume cand dansez! Iubesc din tot sufletul dansul! Sunteti cei mai tari Stiri de Cluj! Tineti-o tot asa!

9. Lucia Maris: Toata familia noastra iubeste dansul, ne place sa dansam pe la petrceri! Dansul reprezinta veselia, e normal sa placa tuturor dansul!

10. Lari Larisa: Imi plac sportul si dansul pentru ca ma mentin in forma :)

Vezi Lista castigatorilor pentru abonamente de 2 saptamani:

1. Andreea Chita: dansul te face sa te detasezi de realitate, sa te exprimi prin miscari cum iti doresti, sa fi in lumea ta

2. Cristina Terpea: Iubesc dansul pt ca dupa parerea mea e cel mai placut mod de a face sport ! :)

3. Anca Ologu: Imi plac sportul si dansul pentru ca ma relaxeaza!


Castigatorii sunt asteptati marti si miercuri, 17-18 aprilie, la redactia Stiri de Cluj de pe strada Regele Ferdinand nr.12, ap. 2, intre orele 09.00 - 17.00, pentru a ridica abonamentele, cu actul de identitate.

Comentarii Facebook